ETO, SAD SMO NAUČILI I TO: /

"Kinezi nisu zločesti kao Hrvati"

Image
Foto: Instagram @iamsammir

Bivši dugogodišnji nogometaš zagrebačkog Dinama i igrač koji ima sedam nastupa za hrvatsku reprezentaciju, 28-godišnji Sammir, istaknuo je kako bi volio ponovno zaigrati za Modre.

8.11.2015.
13:17
Instagram @iamsammir
VOYO logo

Brazilski Hrvat bio je član Dinama sedam godina, u razdoblju od 2007. do 2014, a danas igra za kineskog prvoligaša Jiangsu Sainty.

Žao mu Ademija

"Pratim ja hrvatsko prvenstvo i u Kini, kako ne, vidio sam da je i Hajduk bio prvi. Očito sam ja morao otići da bi se to dogodilo. Volim Dinamo, volim Zagreb, ali jednostavno sam morao otići da probam i nešto drugo. Možda se jednom i vratim, tko zna?! Volio bih jednog dana opet zaigrati za Dinamo", rekao je Sammir u intervjuu za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši dinamovac prokomentirao je i slučaj Arijana Ademija, nogometašem Modrih koji je bio pozitivan na doping kontroli nakon utakmice Lige prvaka protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam za cijeli slučaj s Ademijem i jako mi je žao zbog svega. Ari je velik čovjek i velik igrač", izjavio je nekadašnji hrvatski reprezentativac te zatim opisao život u Kini.

"Nitko ne obraća pažnju na mene"

"Nema tu zaustavljanja na ulici, traženja autograma i sličnih stvari. Ovo je grad od osam milijuna stanovnika, nitko ni na koga ne obraća previše pozornosti, pa tako ni na mene. Družim se s jednim Brazilcem, jednim Argentincem i dvojicom Islanđana. S Kinezima i ne baš, teško mi se sporazumijevati. Jezik je izuzetno težak, ne mogu baš reći da sam išta naučio od dolaska ovamo", izjavio je Sammir.

?taken-by=iamsammir

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši dinamovac tijekom boravka u Hrvatskoj bio je često na udaru kritika. U Kini je, kaže, zadovoljniji.

"Kakvi su Kinezi? Super, nisu zločesti kao Hrvati", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo