VATRENI MIJENJA KLUB / Možete li ga tamo zamisliti? ESPN uvjerava da Brozović na kraju sezone prelazi u redove velikana: 'On im je prioritet'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

SPN je objavio imena 11 igrača kojima sljedećeg ljeta istječe ugovor i koji će se moći dovesti bez odštete

16.11.2021.
19:54
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni američki ESPN uvjerava kako će hrvatski reprezentativac i nogometaš Intera, Marcelo Brozović, sljedećeg ljeta bez odštete napustiti redove talijanskog prvaka i preći kao slobodan igrač u Manchester United.

ESPN je objavio imena 11 igrača kojima sljedećeg ljeta istječe ugovor i koji će se moći dovesti bez odštete, a među njima je i ono Marcela Brozovića. Brozović i dalje pregovara s Interom, ali kako vrijeme odmiče zaista se čini da bi Hrvat mogao napustiti klub bez odštete sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanci su uz Brozovića postavili i još neka vrlo jaka i zvučna imena, poput Paula Pogbe, Francka Kessieja, Kyliana Mbappea, Paula Dybale, ali za Brozovića ističu kako će vrlo vjerojatno preći u Manchester United.

Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozović

Traži ga United

"Izvori su nam rekli kako je Manchester Unitedu prioritet dovođenje Marcela Brozovića na ljeto", piše tako ESPN i naglašava kako Brozovića potražuje i Tottenham, odnosno, da ga želi njegov bivši trener Antonio Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako su uz Brozovića na popisu 11 najboljih igrača kojima istječe ugovor i Hugo Lloris, Noussair Mazraoui, Antonio Rudiger, Niklas Sule, Marcelo, Paul Pogba, Franck Kessie, Ousmane Dembele, Kylian Mbappe i Paulo Dybala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo