SJAJNO POGODIO / Erlić zabio prvijenac nakon godinu i pol dana pa ostao bez bodova nakon drame

Image
Foto: Profimedia
11.12.2023.
22:55
Profimedia
VOYO logo

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Martin Erlić bio je strijelac za Sassoulo u 15. kolu talijanskog nogometnog prvenstva, ali njegova je momčad na dramatičan način na kraju izgubila na gostovanju kod Cagliarija sa 1-2 (1-0).

Image
LOŠE KRENUO /

Kopić porazom debitirao na klupi Dinama: Slavio bivši igrač Hajduka

Image
LOŠE KRENUO /

Kopić porazom debitirao na klupi Dinama: Slavio bivši igrač Hajduka

Erlić je doveo Sassuolo u vodstvo u 7. minuti kada je bio najviši u skoku pred domaćim vratima te glavom u mrežu skrenuo udarac iz kuta Laurentiea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je rezultat vrjedio sve do sudačke nadoknade drugog poluvremena iako je Sassoulo od 62. minute bio s igračem manje jer je isključen Tressoldi. A tada je uslijedila nevjerojatna drama, u 90. minuti Bajrami je postigao gol za Sassouolo koji je poništen pregledom VAR-a jer je nesuđeni asistent Volpato bio u milimetarskom zaleđu, da bi Cagliari "uskrsnuo" i golovima Lapadule u četvrtoj te Pavolettija u devetoj minuti nadoknade kreirao nesvakidašnji preokret.

Cagliariju je ovo drugi put ove sezone kako na svom terenu u sudačkoj nadoknadi zabija dva gola i poraz preokreće u pobjedu, isto se dogodilo i prije mjesec i pol dana protiv Frosinonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erlić je odigrao čitav susret za Sassuolo koji je ostao 15. sa 15 bodova, koliko ima i 14. Genoa, dok je Cagliari "isplivao" iz zone ispadanja, sada je 16. sa 13 bodova.

Ranije u ponedjeljak je Marin Pongračić odigrao čitav susret za Lecce koji je protiv izravnog suparnika za ostanak u Serie A Empolija odigrao 1-1 (0-0). Lecce je poveo golom Bande (64) nakon velike pogreške vratara Berishe kojemu je lopta prošla kroz ruke i kroz noge, a najneefikasnija momčad prvenstva Empoli do poravnanja je također došla uz velik dozu sreće jer je ubačaj Cambiaghija pogodio u koljeno braniča gostiju Rafiju (72-ag) te od grede završio u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lecce je 13. sa 17 bodova, dok je Empoli 18. sa 12 bodova, koliko ima i 17. Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo