EPILOG JEDNE OD NAJLJEPŠIH NOGOMETNIH PRIČA: / Legendarni napadač se četvrti puta vratio u Werder, ovaj puta da završi karijeru

Image
Foto: Screenshot

Legendardni napadač četvrti se puta vratio u Bremen, ovaj puta da završi karijeru

30.7.2018.
11:56
Screenshot
VOYO logo

Peruanski napadač 39-godišnji Claudio Pizarro postao je četvrti put član njemačkog prvoligaša Werdera iz Bremena u kojem, kako kaže, želi okončati igračku karijeru. Werderov sportski direktor Frank Baumann je izjavio da je klub potpisao ugovor s Pizarrom koji je najbolji strani strijelac u povijesti Bundeslige sa 192 postignuta pogotka u 446 utakmica.

"Sretan sam što sam dobio priliku da se ponovno priključim momčadi i zaključim karijeru u klubu u kojem sam počeo igrati u Europi", izjavio je Pizarro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi klub u Europi

Pizarro je u Bremen došao prvi put 1999. iz peruanskog Alianza Lime i za njemački je klub tada odigrao dvije sezone. Vratio se 2008. najprije na posudbu iz Chelsea prije nego je opet potpisao ugovor na četiri godine, a onda se vratio još jednom na dvije godine 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek gladan golova

Također je igrao dva puta za minhenski Bayern a prošlu je sezonu odigrao u drugoligašu Koelnu za koji je zabio jedan gol. "Radujem se što ću moći dijeliti svoja iskustva, ali ne želim skrivati činjenicu i da želim zabijati golove", dodao je Pizarro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo