EPIDEMIJA KORONAVIRUSA MIJENJA TALIJANSKI NOGOMET: / Razmišlja se o nečemu što nikada nije viđeno: 'Tako bismo mogli nastaviti...'

Image
Foto: Profimedia

Epidemija koronavirusa pogodila je Italiju

24.2.2020.
19:15
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Gabriele Gravina izjavio je u ponedjeljak kako je Savez spreman nastaviti prvenstvo igranjem utakmica bez gledatelja ukoliko mu to tamošnja Vlada dopusti.

Sedam osoba je preminulo, a više od 220 njih je zaraženo koronavirusom u sjevernotalijanskim pokrajinama Lombardiji i Venetu zbog čega talijanska Vlada poduzima odlučne korake kako bi se širenje zaraze spriječilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak sljedeći tjedan, ali bez gledatelja

Proteklog vikenda odgođene su četiri utakmice Serie A što stvara velike probleme s kalendarom natjecanja zbog manjka rezervnih termina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Natjecanje u našoj Serie A može se nastaviti već sljedećeg vikenda bez gledatelja", rekao je Gravina.

Napulj je siguran

Gravina je dodao kako očekuje da će se i uzvratna utakmica 16-ine finala Europske lige između Intera i Ludogoreca igra u četvrtak u Milanu bez gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica osmine finala Lige prvaka između Napolija i Barcelone trebala bi se igrati bez ikakvih ograničenja jer je Napulj nekoliko stotina kilometara udaljen od regija zahvaćenih zarazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo