EPIC BROZO NAMJESTIO ZA VODSTVO INTERA: / Spalletti ukazao povjerenje Vatrenom nakon propalog transfera u Sevillu

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić zaigrali su od prve minute u 23. kolu Serie A.

3.2.2018.
21:47
AFP
VOYO logo

Samo tri dana nakon što mu je propao transfer u Sevillu hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović našao se u početnoj postavi Intera. Trener Luciano Spalletti, koji je i blokirao transfer, dao mu je povjerenje na utakmici s Crotoneom.

Ubačaj iz kornera

Vatreni mu se odužio na najbolji način kada je u 23. minuti preciznim ubačajem iz kornera pronašao Edera, koji je uz dosta sreće doveo Inter u vodstvo. Iako je talijanski velikan bio nešto dominantniji nije do poluvremena uspio povisiti rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Crotone je uspio izjednačiti. Igrala se 61. minuta kada je Andrea Barberis primio sjajan pas i odlično pucao u donji lijevi kut pokraj nemoćnog Handanovića. Malo potom Eder je bio u prilici vratiti Interu vodstvo, ali je vratar Cordaz vrhunskom reakcijom skinuo njegov pokušaj. Rezultat se do kraja nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znaju za pobjedu

Posljednju pobjedu Inter je ostvario prije točno dva mjeseca, kada je u 15. kolu nadigao Chievo sa 5-0. No, u posljednjih osam kola ostvarili su šest remija i dva poraza, dok su u Kupu izbacili trećeligaša Pordenone tek nakon boljeg izvođenja 11-eraca, a zatim u istom natjecanju izgubili od Milana.

Ivan Perišić odigrao je čitavu utakmicu za Inter, dok je Brozović na terenu bio do 77. minute. Ante Budimir je, pak, ostao na klupi Crotonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti Inter sada ima 45 bodova, jedan manje od trećeg Lazija, a četiri više od pete Rome, dok je Crotone 17. sa 20 bodova, tri više od 18. SPAL-a koji se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI 23. KOLA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota: Sampdoria - Torino 1-1 (Torreira 11 / Acquah 25) Inter - Crotone 1-1 (Eder 23 / Barberis 60) Nedjelja: Verona - Roma Juventus - Sassuolo Udinese - Milan Bologna - Fiorentina Atalanta - Chievo Cagliari - SPAL Benevento - Napoli Ponedjeljak: Lazio - Genoa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo