VIDEO: / Je li Enrique na ovaj način ponizio svoju zvijezdu?

Čini se da između Barcelonina trenera Luisa Enriquea i 27-godišnjeg braniča Gerarda Piquea ima sve manje razumijevanja.

10.11.2014.
11:17
VOYO logo

Barcelona je u 11. kolu Primere slavila na gostovanju kod Almerije s 2:1, a Piquea još jednom nije bilo u početnoj postavi. U drugom poluvremenu ga je Enrique, međutim, poslao na zagrijavanje zajedno s Xavijem i Danijem Alvesom. U konačnici je u 66. minuti umjesto ozlijeđenog Sergija Busquetsa na travnjak poslao Xavija, a kako je još ranije napravio dvije izmjene, bilo je jasno kako više nijedan igrač katalonske momčadi neće ulaziti u igru.

Pique je stoga krenuo sjesti na klupu, ali kako sugerira snimka, trener ga je poslao natrag na zagrijavanje. Španjolski i svjetski mediji sugeriraju da je Enrique na taj način želio poniziti svoga igrača s kojim u posljednje vrijeme ima vrlo napeti odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gWmNKEmWDDg

Pique ove sezone uglavnom ne počinje utakmice, a osim sa slabom formom i trenerovim nepovjerenjem, ima problema i s vlastitim ponašanjem. Nedavno je tako bio u sukobu s policijom i to nakon što je njegov brat pogrešno parkirao, a potom je uhvaćen kako tijekom utakmice Katalonskog superkupa sjedi na klupi i tipka po mobitelu umjesto da prati zbivanja na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li mu se Enrique osvećivao zbog svih nepodopština i je li ga doista htio poniziti, zna samo on. Dojam je, međutim, da je Pique sve bliže odlasku s Camp Noua, a u zadnje se vrijeme ionako spominje mogućnost njegova povratka u Premierligu gdje je svojedobno bio član Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo