ENGLEZI STRAHUJU OD LUKE MODRIĆA: / 'On je tihi ubojica, kontrolor, nevjerojatan je'

Image
Foto: AFP

Večeras od 20.45, na Olimpijskom stadionu u Kijevu, igra se veliko finale Lige prvaka između Reala iz Madrida i Liverpoola.

26.5.2018.
9:45
AFP
VOYO logo

Tri Hrvata u finalu Lige prvaka, može li biti bolje za hrvatske ljubitelje nogometa! Boje kraljevskog kluba branit će Luka Modrić i Mateo Kovačić (vjerojatno na klupi), dok će u obrani Redsa od prve minute zaigrati Dejan Lovren. Barem bi trebao, prema očekivanjima javnosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni analitičar Daily MailaJamie Redknapp izdvojio je tri ključna dvoboja koja bi mogla odlučiti konačan ishod i odlučiti pobjednika u finalu. Jedan od sudara na terenu koje je Redknapp izdvojio, a koji bi mogao biti prevaga, je onaj Luke Modrića i Jordana Hendersona na sredini igrališta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je kontrolor. On diktira tempo utakmice nevjerojatnom tehničkom sposobnošću. On je tihi ubojica. On možda neće dati tu ključnu finalnu loptu, ali otvorit će prostor nekome tko će to napraviti. Hendersonov posao je ukrotiti Modrića i učiniti mu život što neugodnijim. On je jedan od najradišnijih veznjaka koje je Liverpool ikada imao. Liverpoolov cilj mora biti vratiti loptu u svoj posjed čim prije i onda ju dati svojim čarobnjacima", zaključio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao preostala dva ključna dvoboja u ovoj utakmici istaknuo je one Cristiana Ronalda i Virgila van Dijka, te Mohameda Salaha i Marcela koji će ponovno imati težak zadatak, ali kao motiv mu može poslužiti i pisanja pojedinih španjolskih medija, kako je Klopp izjavio da se Marcelo "presporo vraća u obrani pri svojim izletima u napad po boku". Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Daily Mail, nadalje, piše i kako će Ronaldo biti na testu karijere zbog sjajnih fizičkih predispozicija van Dijka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo