Englez otkrio kolika je bila stvarna ponuda za Modrića!

Tottenham je odbio ponudu Chelseaja od navodnih 40 milijuna funti, a izvor je dao naslutiti zašto Spursi nisu prihvatili taj fantastičan iznos: 'Uopće se nije radilo o 45 milijuna eura'.

1.9.2011.
11:19
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok je i službeno gotov. Zadnji dan nogometne kupovine bio je dinamičan, trgovalo se na veliko i konačno su se, na sreću svih, završile sapunice oko sudbine ponekih igrača.

U posljednjim satima prije ponoći postajalo je sve jasnije kako će Luka Modrić ostati u Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko znam, odbili smo 45 milijuna eura. Bila je to jako velika ponuda, no odbili smo. Oduševljen sam što 'mali' ostaje s nama", rekao je Redknapp oko 22 sata za BBC.

Međutim, negdje u isto vrijeme na Twitteru se pojavila zanimljiva informacija iz samog Chelseaja. Dan Levene, slobodni novinar koji prati Chelsea, i ima jake veze u klubu, objavio je kako su Redknappove informacije netočne, te da je ponuda za Modrića bila ipak skromnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što je Harry Redknapp izjavio za BBC o 46 milijuna eura za Modrića je zapravo 30 milijuna funti i Alex u paketu. Tottenham je to odbio", tvrdi Levene.

Ovo bi donekle objasnilo zašto je predsjednik Spursa odbio ludu ponudu za Modrića, koji će sljedeću priliku za odlazak imati u zimskom prijelaznom roku, već za tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raul Meireles u zadnjim je sekundama prijelaznog roka potpisao za Chelsea na četiri godine, a u Arsenal je došao Evertonov Arteta.

Everton je doveo Nizozemca Roystona Drenthea na jednogodišnju posudbu iz madridskog Reala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangersi su navodno odbili kasnu ponudu od 10 milijuna eura za Nikicu Jelavića.

U posljednjim satima prijelaznog roka Arsenal se pojačao još dvojicom vrlo kvalitetnih nogometaša. Riječ je o Španjolcu Mikelu Arteti i Izraelcu Yossiju Benayounu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni reprezentativac Hondurasa Wilson Placios, Škot Alan Hutton i Englezi Jermaine Jenas i Peter Crouch više nisu stanovnici White Hart Lanea. Palacios i Crouch novi su igrači Stoke Cityja. Reprezentativac Hondurasa prešao je u momčad s Britannije za navodno osam milijuna funti, dok je Crouch to učinio za 10.

Arsenal je doveo Werderovog Pera Mertesackera za 10 milijuna eura i na četiri godine, a topnikNicklas Bendtner otišao je na jednogodišnju posudbu u Sunderland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Bentley je bez odštete prešao iz Tottenhama u West Ham.

Scott Parker potpisao je za Tottenham uz odštetu West Hamu od 6 i pol milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City potvrdio je kako su potpisali Owena Hargreavesa na godinu dana.

Iz HSV-a je u West Ham prešao Guy Demel, a Eljero Elia u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolton je na posudbu na šest mjeseci doveo Chelseajeva Gaela Kakutu.

Saša Bjelanović prešao je iz Atalante u drugu talijansku ligu, u Veronu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Gavranović iz Schalkea se preselio u Mainz, a klub iz Gelsenkirchena doveo je Helsinkijevog Teemua Pukkija. Wolfsburg je pustio Diega u Atletico Madrid.

Anži je, prema pisanju Goal.coma, ponudio Portu 87 milijuna eura za Hulka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shaun Wright-Phillips prešao je iz Manchester Cityja to QPR.

Wesley Sneijder na Twitteru je objavio: ''Hvala svima na podršci, ali ostajem u Interu. Laku noć.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernando Gago otišao je na jednogodišnju posudbu u Romu, a Miralem Pjanić za 11 milijuna eura prešao je iz Lyona u rimski klub.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo