ENGLEZ KOJI OBOŽAVA HRVATE PLASIRAO PRAVU SENZACIJU: / 'Pokušat ću vratiti Modrića u Tottenham'; Nakon toga je osvanuo komentar godine

Image
Foto: Profimedia

'Vidjet ću što se da učiniti po tom pitanju, pa da Luku Modrića vratim u Tottenham'

18.9.2020.
13:07
Profimedia
VOYO logo

Poznato je kako je engleski trener Harry Redknapp veliki ljubitelj hrvatskih nogometaša. Ovog je puta odlučio u toj svojoj ljubavi prema Hrvatima, a i u dobroj namjeri prema svom bivšem klubu Tottenhamu, napraviti korak dalje.

Image
Image

Manchester City's English midfielder Shaun Wright-Phillips (2nd L) vies with Tottenham Hotspur's Welsh midfielder Gareth Bale (L) and Croatian midfielder Luka Modric (R) during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane in London, England on August 14, 2010.,Image: 77771292, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Redknapp poslao poruku Spursima i Joseu Mourinhu

Ni više, ni manje Redknapp je poslao poruku Spursima i Joseu Mourinhu da, dok u sjevernom Londonu pripremaju finaliziranje senzacionalnog povratka Garetha Balea u klub, naprave još jedan veliki potez i dovedu iz Reala i Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid Daily Mail piše kako se očekuje da će Baleova posudba u Tottenham za ovu sezonu uskoro biti riješena i na ugovoru će imati cifru od 13 milijuna funti.

Image
DONIO IM JE NASLOV, DAO IM JE SVE, JEDAN JE OD NAJBOLJIH, A ONI OVAKO: /

Navijači Reala opet su okrenuli leđa Modriću

Image
DONIO IM JE NASLOV, DAO IM JE SVE, JEDAN JE OD NAJBOLJIH, A ONI OVAKO: /

Navijači Reala opet su okrenuli leđa Modriću

"Redknapp smatra kako bi Lukin dolazak u Tottenham dao dimenziju više veznom redu Josea Mourinha", ističu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći u razgovoru za Stats Perform News, Redknapp je kazao:

Image
Image

24.11.2010 UEFA Champions League Football from White Hart Lane, North London. Tottenham Hotspur v Werder Bremen. Tottenham Hotspur Midfielder Niko Kranjcar (CRO) strikes the ball at the net late in the second half,Image: 87803551, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Vidjet ću i sam što se da učiniti po tom pitanju, pa da Luku Modrića stvarno i vratim u Tottenham. Zamislite njih dvojicu ponovno, Luka i Gareth. Bio bi to sjajan duo. Luka je i dalje fantastičan igrač. Bilo bi to čudesno", izjavio je Harry Redknapp i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spursi trebaju nekog poput Luke'

"Imam osjećaj da u Tottenhamu trebaju igrača koji će napadače puniti kvalitetnim loptama, nekog poput Luke Modrića koji može ubojito dodati, podvaliti, dirigirati... Malo je tako čudesnih igrača poput njega".

Kako je ova njegova izjava i razmišljanje završilo i na društvenim mrežama, tako je osvanuo i genijalni komentar na Twitter profilu Footy Accumulatorsa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogao bi još vratiti i Niku Kranjčara i evo bande na okupu'

"Mogao bi još vratiti i Niku Kranjčara i evo bande na okupu".

Niko Kranjčar je jedan od igrača kojeg je Redknapp jednostavno obožavao. Bivši je hrvatski nogometaš i reprezentativac za njega igrao u Portsmouthu, Tottenhamu i QPR-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ispisao povijest s Realom

Inače, što se tiče Luke Modrića, on je za Spurse igrao od 2008. do 2012. godine i u klubu postao jedan od najboljih veznjaka Premier lige i u svijetu uopće, prije nego što je otišao u Real iz Madrida, koji ga je potpisao za otprilike 30 milijuna funti. U kraljevskom klubu osvojio je 4 Lige prvaka i dvije La Lige, a 2018. godine ponio je i prestižnu Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tu najcjenjeniju individualnu nagradu u nogometnom svijetu najviše je osvojio zahvaljujući maestralnoj predstavi na SP-u iste godine u Rusiji, na kojem je Hrvatsku vodio do finala turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je pod ugovorom za Real vezan do sljedećeg ljeta i vrijedi vidjeti hoće li španjolski gigant ponuditi mu novi ugovor. Prije 9 dana Luka je navršio 35 godina.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo