NAHVALIO IH JE / Engleski novinar: 'Dok Kovačić, Brozović i Modrić igraju, ne bi bilo mudro otpisivati Hrvate'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naravno pažnju im je skrenuo i kompletan vezni red naše reprezentacije koji je uvijek bio jedan od najsnažnijih djelova naše momčadi

10.11.2022.
11:58
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Luka Modrić je još uvijek glavni kotačić hrvatske nogometne reprezentacije, a iako mu je 37 godina, on još uvijek predvodi vezni red Real Madrida. Kako ga za manje od dva tjedna čeka novo Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom, engleski Daily Mail mu je posvetio članak.

Navode ga kao glavnog nositelja igre, a dok je tako Hrvatska može igrati ravnopravno s bilo kime. Naravno pažnju im je skrenuo i kompletan vezni red naše reprezentacije koji je uvijek bio jedan od najsnažnijih djelova naše momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POHOD NA KATAR /

Vatrene prati nevjerojatan podatak na svjetskim prvenstvima: Ovo budi nadu u reprizu Rusije

Image
POHOD NA KATAR /

Vatrene prati nevjerojatan podatak na svjetskim prvenstvima: Ovo budi nadu u reprizu Rusije

‘‘Da iskoristimo prečesto korištenu frazu, Realova zvijezda je poput finog vina‘. Unatoč tome što je hrvatska reprezentacija sve starija, što uključuje 33-godišnje Domagoja Vidu, Ivana Perišića i Dejana Lovrena, Modrić je vodio svoju zemlju do prvog mjesta u skupini Lige nacija, ispred Danske koja je u formi, aktualnog svjetskog prvaka Francuske te Austrije", pišu u uvodu.

Hrvatska ima jako kvalitetan vezni red iako u njemu više nema Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve dok talisman njihovog veznog reda igra na najvišoj razini, Hrvatska ne mora pritisnuti ‘reset‘, već u Kataru na iskusnim igračima može nastaviti svoj put nakon uspjeha prije četiri godine. Dok Kovačić, Brozović i Modrić povlače konce u strojarnici, ne bi bilo mudro otpisivati Hrvate protiv bilo kojeg suparnika na turniru‘‘, ističu.

‘‘Modrić nastavlja pobjeđivati mlađe igrače, nastavlja igrati 90 minuta za Hrvatsku u većini utakmica i ganjati suparnike od početka do kraja u ključnim ogledima poput El Clasica ili madridskog derbija‘‘, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo