ENGLESKA BRUJI O NIKOLI VLAŠIĆU: / Bijeli dragulj u Evertonu za devet milijuna funti, povijesni transfer za Hajduk

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Najbolji nogometaš Hajduka 19-godišnji Nikola Vlašić karijeru bi trebao nastaviti u engleskom premierligašu Evertonu, a vrijednost transfera je devet milijuna funti.

29.8.2017.
23:12
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Britanski Sky je u utorak navečer objavio da je Everton zaključio transfer Nikole Vlašića te da su dva kluba dogovorila odštetu od oko 9 milijuna funti (9,7 milijuna eura).

Na dolasku Vlašića inzistirao je trener Evertona Ronald Koeman, koji se uživo mogao uvjeriti u njegovu kvalitetu u utakmicama posljednjeg pretkola Europske lige. Engleski klub je bio bolji od Hajduka, ali Vlašić je u obje utakmice pružio odlične partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svom dolasku na Goodyson Park, Vlašić bi, prema pisanju Liverpool Echoa, trebao na posudbu ali ne spominje se ime potencijalnog kluba. U engleskim se medijima može pročitati i kako bi Everton u ovom slučaju odlično prošao, s obzirom na Vlašićevu kvalitetu, ali i trenutne cijene na tržištu.

NA KORAK DO EVERTONA: I ugledni Guardian raspisao se o rekordnom transferu Hajdukova dragulja

Jer bi Vlašić transferom u Englesku postao najbolji posao Splićana u povijesti. Vrijedi spomenuti i to kako je Vlašić, prema Transfermarktu, procijenjen na 4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo