posljednji pozdrav / Emiliano Sala ispraćen na vječni počinak, prisustvovao cijeli kvart: 'Bio je sjajna i vrlo skromna osoba'

29-godišnjeg napadača ispratio je cijeli kvart u kojem je odrastao, a na ispraćaju su bili i predstavnici Nantesa, odnosno Cardiffa

17.2.2019.
19:31
VOYO logo

Najbolji ovosezonski strijelac Nantesa, Emiliano Sala pokopan je jučer u rodnom Progresu, u argentinskoj regiji - Santa Fe.

29-godišnjeg napadača ispratio je cijeli kvart u kojem je odrastao, a na ispraćaju su bili i predstavnici Nantesa, odnosno Cardiffa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim čelnika Nantesa na pogrebu je bio i kapetan kluba Nicolas Pallois koji je zadnji razmijenio porkue sa Salom uoči kobnog leta.

"Bio je moj igrač, potpisao je za mene. Očekivao sam da će imati važnu ulogu u onome što smo željeli postići. Osjećam da je ovo jedino što sam mogao učiniti", prokomentirao je na sporovodu Neil Warnock, trener Cardiff Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ste upoznali Emiliana, znate da je bio sjajna osoba, vrlo skroman i čvrsto na zemlji. Bio je spreman igrati u Premier ligi. Tužni smo, cijeli klub je jako tužan", dodao je Ken Choo, izvršni direktor Cardiff Cityja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo