Objavljena 'vijest' o Ronaldu koja je šokirala realovce!

Španjolski El Pais objavio je vijest koja je zabrinula sve navijače Reala - Cristiano Ronaldo se prodaje ovog ljeta!

20.2.2013.
11:25
VOYO logo

Prema tvrdnjama tog lista predsjednik Reala Florentino Perez se naljutio na neke poteze i izjave Cristiana Ronalda, među ostalima i onu da "ne zna što će biti u budućnosti".

Podsjetimo, Ronaldo je nedavno odbio potpisati novi ugovor, a Perez iza tog čina vidi 'rukopis' Jorgea Mendesa, Ronaldovog i Mourinhovog menadžera, te je navodno odlučio unovčiti Ronalda dok je na vrhuncu karijere kako bi osigurao novac za pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Pais tvrdi da mu neće dati priliku da do kraja odradi svoj ugovor (koji ističe 2015. godine) i bez odštete napusti Santiago Bernabeu. Perez se na potez koji je šokirao navijače Reala odlučio i zbog nadolazećih predsjedničkih izbora, a navodno želi potrošiti bogatstvo na pojačanja i tako 'kupiti' glasove.

Na vrhu Realovih želja nalaze se Gareth Bale, David Silva, Neymar i Isco, a priča o odlasku Josea Mourinha pojačana je i u Francuskoj jer je Le Parisien objavio da je Real postigao usmeni dogovor s Carlom Ancelottijem o preuzimanju Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Parisien tvrdi da su obje strane izrazile veliki interes za suradnjom, koja, kako trenutno stvari stoje u oba kluba, i nije nemoguća. Naime, Jose Mourinho već je neko vrijeme 'trn u oku' igračima, navijačima, ali i upravi kluba, te bi na kraju ove sezone vrlo lako mogao napustiti glavni grad Španjolske.

Jedan od najspominjanijih klubova u kojem bi Mourinho trebao nastaviti svoju sjajnu trenersku karijeru je upravo PSG! Podsjetimo, već se neko vrijeme medijima poteže priča prema kojoj bi Mourinho i Cristiano Ronaldo u paketu mogli pojačati pariški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo