EL MATADOR INTELIGENTNO 'RASTURIO' NEYMARA: / Cavanijeve riječi neće se svidjeti brazilskoj zvijezdi

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih napadača svijeta Edinson Cavani u intervjuu je 'bocnuo' svog klupskog suigrača Neymara kazavši kako je Talijan Marco Verratti najbolji nogometaš s kojim je igrao.

12.10.2017.
21:32
AFP
VOYO logo

Njegova izjava odjeknula je nogometnim svijetom ponajviše zbog toga što se "El Matador" nedavno pomirio s brazilskom megazvijezdom nakon sukoba oko toga tko će izvoditi penale i slobodne udarce u francuskom klubu. Uz to, izjava se neće baš svidjeti Neymaru koji je poznat kao nogometaš koji ima jako visoko mišljenje o sebi i svojoj igri. S pravom, rekli bi smo... Jer ipak posjeduje sjajne nogometne vještine, jedan je od najboljih na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG STVARA NOVI MSN: Francuzi skovali pakleni plan, Cavani ide na tansfer listu, a dolazi bivši Barcin as

Španjolski dnevni sportski list AS piše kako je Edinson Cavani to priznao za Varrettija u intervjuu za "Urugvajski nogometni savez", koji možete pogledati u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje tko mu je najteži protivnik protiv kojeg se borio na travnjaku za Cavanija nije bilo dileme...

"Giorgio Chiellini. S njim su uvijek dueli puni borbe i obostranog nadmudrivanja tijekom čitavog susreta. Uvijek je izazov igrati protiv njega", poručio je Urugvajac. Edinson Cavani ove je sezone zabio 11 golova u 11 susreta u svim natjecanjima u kojima je Urugvajac nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je, pak, također na stopostotnom učinku zabivši 8 pogodaka u osam susreta u kojima je nastupio u svim natjecanjima za PSG. Oboje žele biti prve violine svoje momčadi. Žele osvojiti "Zlatnu loptu" i biti najbolji na svijetu, ali u dresu PSG-a.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo