EL CLASICU PRIJETI KATASTROFA: / Najveće zvijezde Barcelone i Reala zbog gluposti propuštaju utakmicu sezone?!

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Za dva tjedna u španjolskoj Primeri igra se utakmica sezone, Real i Barcelona sučelit će se u El Clasicu, a taj dvoboj mogao bi odlučiti prvaka.

10.4.2017.
9:36
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Neymar i Ronaldo ušli su u nepotrebni obračun sa sucima i mogli bi zbog toga biti dodatno kažnjeni, što bi rezultiralo preskakanjem El Clasica, koji bi, bez njih dvojice, priznat ćete, bio kao jelo bez začina.

Ironično zapljeskao sucu

Neymar je dobio dva žuta kartona i opravdano je isključen na utakmici protiv Malage u kojoj je Barcelona poražena s 2:0. No, izlazeći s terena, Brazilac je ironično zapljeskao sucu, što nije ostalo nezamijećeno, pa je na kraju prijavljen u zapisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog crvenog kartona Neymar će preskočiti prvu sljedeću Barceloninu utakmicu protiv Real Sociedada a nakon prijave delegata, mogao bi dobiti još dvije ili tri utakmice kazne, što znači da će u tom slučaju propustiti El Clasico koji se igra 23. travnja.

Ronaldo vrijeđao suca

Cristiano Ronaldo je, pak, žestoko izvrijeđao suca u remiju protiv Atletico Madrida. Za istu je stvar, FIFA kaznila Lionela Messija s čak četiri utakmice zabrane igranja. Treba vidjeti hoći li i disciplinska komisija La Lige biti tako rigorozna, ili ipak blaža prema prvoj Realovoj zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva tjedna uoči utakmice sezone, Barcelona ima tri boda manje od Reala i utakmicu više od vodeće momčadi prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo