Javio se Dudu i odgovorio na Mamićevu ponudu

'U Dinamo se nikad ne bih vratio radi novca, nego iz ljubavi! Zato me uopće ne zanima bianco ugovor, jer moj odnos prema Dinamu nije vezan uz novac', izjavio je Eduardo da Silva.

20.5.2013.
22:30
VOYO logo

Nakon što je Zdravko Mamić ispalio da bi u Maksimir vratio Eduarda da Silvu i pritom mu dao bianco ugovor, javio se i napadač koji je s Dinamovim gazdom u sudskom sporu.

Dudu je smireno komentirao ponudu u stilu 'što bi bilo kad bi bilo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije me iznenadila ponuda. Svi u Maksimiru znaju da volim Dinamo. Ali nikad se u Dinamo ne bih vratio radi novca, nego iz ljubavi! Zato me uopće ne zanima bianco ugovor, jer moj odnos prema Dinamu nije vezan uz novac. Ne razmišljam na taj način. Uostalom, kad sam igrao za Dinamo, bio sam među najslabije plaćenim igračima", kazao je za Sportske novosti napadač Šahtara i hrvatske reprezentacije, koji želi da se sudski spor privede kraju.

"Želim da se na sudu sve riješi, to mi je vrlo bitno kako bih se mogao vratiti u Hrvatsku i normalno živjeti, jer ću vjerojatno nakon karijere živjeti u Hrvatskoj. A svi znaju u kakvim sam problemima u Hrvatskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo