'Hrvatska u ponedjeljak igra finale Svjetskog prvenstva!'

Eduardo je protiv Kameruna odigrao svoje prve minute na Svjetskom prvenstvu.

20.6.2014.
14:06
VOYO logo

Eduardo je u razgovoru za meksičke medije puno komplimentirao protivniku i priznao priznao da njihova reprezentacija u Brazilu igra jako dobar turnir.

To smo, uostalom, svi vidjelo u 1:0 pobjedi protiv Kameruna, kada su im poništena čak dva regularna gola, a još više u 0:0 remiju protiv Brazila. U toj je utakmici veliki dan imao prvi vratar Meksika Guillermo Ochoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica protiv Meksika će biti jako teška za nas jer ova reprezentacija sjajno igra na ovome prvenstvu. Mislim da će okršaj Hrvatske i Meksika u pondjeljak biti kao finale za obje momčadi. Nije me iznenadilo da Meksikanci igraju tako dobro, jer oni već tradiconalno Brazilu stvaraju velike probleme".

//www.youtube.com/embed/TY_9TmhOpag

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, bit će to kao finale, borba Hrvatske za pobjedu koja nam jedina osigurava drugi kug, dok suparnik može slaviti i s remijem. Meksikanci će u ponedjeljak na Areni Pernambuco u zapadnom predgrađu Recifea igrati kao da su kod kuće. Oćekuje se da će na stadionu koji prima 68.000 gledatelja biti oko 30.000 njihovih navijača.

"Mislim da je Meksiko ovoga puta favorit protiv Hrvatske. Oni su puno naviknutiji na ovakvu klimu, na vrućinu koja će nas dočekati u Recifeu i također imaju puno veću podršku navijača. Njihov nogomet je prekrasan i jako brz. Igraju jako dobro", nahvalio je Eduardo naše protivnike, ali odmah dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Hrvatska je velika momčad, imamo vrlo visoke igrače koji mogu zabiti nakon kornera, iz prekida. Imamo jako puno opcija u igri i možemo iznenaditi bilo koju momčad na svijetu".

Samo da se to potvrdi u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo