OVO JE VEĆ NEUKUSNO / E to se zove prava pljačka. Bayern orobio Gvardiolov Leipzig - nakon trenera i najjačeg braniča uzeli im i kapetana

Image
Foto: Profimedia

Minhenski klub je platio 15 milijuna eura kako bi otkupio Sabitzera

30.8.2021.
19:21
Profimedia
VOYO logo

Veznjak austrijske reprezentacije i RB Leipziga Marcel Sabitzer potpisao je ugovor do 2025. s minhenskim Bayernom, objavio je u ponedjeljak njemački prvak.

Iznos transfera nije poznat, ali prema pisanju njemačkih medija, minhenski klub je platio 15 milijuna eura kako bi otkupio Sabitzera kojeg je ugovor vezao još godinu dana s RB Leipzigom, za koji usput rečeno igra i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marcel Sabitzer donosi sve ono što igraču treba u Bayernu", izjavio je predsjednik Bayerna Oliver Kahn. "On neće trebati dugo razdoblje prilagodbe jer je već upoznat s filozofijom našeg trenera" dodao je Kahn.

Image
Image

Uzeli im sve

Do sada kapetan Leipziga 27-godišnji Sabitzer sada će morati propustiti sljedeće dvije kvalifikacijske utakmice za SP 2022. s Austrijom zbog ozljede aduktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi usput spomenuti kako je Bayern ove sezone već uzeo Leipzigu trenera Juliana Nagelsmanna, kao i najboljeg stopera Dayota Upamecana, a sada, eto i kapetana. Dakle, fino su ih orobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo