E PA NEĆE SE BAŠ SAMO TAKO IZVUĆI: / Messi podivljao nakon što su ga razotkrili. Evo kako se Leo planira osvetiti medijima

Image

Nakon ove objave El Munda, Messi je navodno podivljao

31.1.2021.
16:02
VOYO logo

U nedjelju je katalonski list El Mundo deportivo na naslovnici objavio brojku 555.237.619, a ona predstavlja količinu eura koju je Barcelona do sada isplatila svojem glavnom igraču Lionelu Messiju (33) od 2017., kada je potpisao novi ugovor.

Tekst je objavljen pod naslovom “Faraonski ugovor Lea Messija koji je uništio Barcelonu” i rezultat je višemjesečnog istraživanja novinara tog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Messi je u ljeto prošle godine htio otići iz Barcelone i pokušao je aktivirati klauzulu u svojem ugovoru koja mu dozvoljava da napusti klub bez odštete. Međutim, Barcelona, koju je podržalo i vodstvo La Lige, tvrdi da je klauzula istekla u lipnju i da ugovor važi do 2021. godine, osim ako drugi klub ne plati njegovu otkupnu klauzulu za koju se nagađa kako iznosi čak 700 milijuna eura.

Image
Image

Lionel Messi of Barcelona reacts during the UEFA Champions League, Round of 16, 1st leg football match between SSC Napoli and FC Barcelona on February 25, 2020 at Stadio San Paolo in Naples, Italy - Photo Giuseppe Maffia / Sportphoto24 / DPPI,Image: 501108028, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out UK OUT, Model Release: no

Slijedi odmazda

Messi je naposlijetku odlučio ostati u klubu jer nije htio ići na sud s Barcelonom, ali čini se da nije pretjerano sretan na Camp Nou. Nakon ove objave El Munda, Messi je navodno podivljao i u klubu smatraju kako će zbog toga možda i napustiti klub na kraju sezone. Messi je najavio i kako će tužiti El Mundo, kao i bivšeg predsjednika Josepa Bartomeua, generalnog direktora Oscara Graua te Carlesa Tusquetsa koji već neko vrijeme vrši dužnost predsjednika do izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su rekli da žale zbog curenja informacija i negiraju odgovornost.

"Klub žali zbog objave informacija. To je isključivo privatan dokument. Barcelona kategorički negira bilo kakvu odgovornost za objavljivanje ovog dokumenta i poduzet će odgovarajuće pravne mjere protiv novina El Mundo, za bilo kakvu štetu koja može nastati kao rezultat ove objave. Barcelona izražava apsolutnu potporu Lionelu Messiju, posebno u slučaju bilo kakvog pokušaja diskreditacije njegove slike i narušavanja njegovog odnosa s klubom u kojem je postao najboljih igrač u povijesti", stoji u priopćenju Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo