ŠTO TO ZNAČI? / E ovo zaista nismo očekivali. Petković više nije 'desetka' Dinama. Evo kome ju je dao i koji će kultni broj nositi u novoj sezoni

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Petković se lani izborio da nosi 'desetku' na leđima čim je klub napustio Lovro Majer

15.7.2022.
19:28
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na svojim društvenim mrežama, neposredno uoči početka nove sezone u Prvoj HNL, objavio koji će broj na leđima nositi njihov napadač i jedan od najboljih igrača u klubu, Bruno Petković.

Petković se lani izborio da nosi "desetku" na leđima čim je klub napustio Lovro Majer i prekomandiran je na tu poziciju, prema vlastiti preferencijama, ali ove sezone na leđima neće nositi taj broj, već kultnu "plavu devetku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj devet na dresu ostao je upražnjen odlaskom Komnena Andrića u francuski Clermont, a ona je sada pripala Petkoviću. Znači li to da će igrati na poziciji napadača ili će opet završiti na polušpici, to još uvijek nije sasvim poznato, ali poznato je tko će nositi "desetku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj deset, koji se inače pripisuje ofenzivnim veznjacima i playmakerima pripast će mladom i talentiranom Martinu Baturini, koji je dosad nosio neupadljivi broj 46. Dodjeljivanje ovog broja mladom Baturini može značiti ujedno da će on biti ovosezonski projekt Dinama i da će dobiti znatno više minuta nego prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo