E OVO JE ZAISTA NEPRAVEDNO PREMA MODRIĆU: / Odigrao je desetak minuta u kiksu Reala, a pogledajte što pišu o njemu

Image
Foto: Profimedia

Ono što je zaista iznenadilo jest reakcija ugledne španjolske Marce

17.2.2020.
12:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Reala iz Madrida u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola španjolskog prvenstva nisu na svom Santiago Bernabeu uspjeli svladati Celtu iz Viga odigravši 2-2 (0-1).

Gosti su poveli u otvaranju utakmice preko Smolova (7), a začetnik te akcije bio je hrvatski veznjak Filip Bradarić. U drugom poluvremenu Real je uspio okrenuti golovima Kroosa (52) i Sergija Ramosa (65-11m), ali u samoj završnici domaće navijače šokirao je Santi Mina (86) izjednačivši na 2-2. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 81. minute, dok je Bradarić igrao za Celtu do 83. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Luka Modric in action during the Spanish La Liga match round 19 between Getafe CF and Real Madrid at Santiago Bernabeu Stadium. (Final score: Getafe 0 - 1 Real Madrid)//SOPAIMAGES_1.164/2001051239/Credit:Manu Reino / SOPA Images/SIPA/2001051240, Image: 491099407, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu Reino / SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Kritika Marce

Ono što je zaista iznenadilo jest reakcija ugledne španjolske Marce, koja je Modrićev ulazak u igru proglasila ključnim trenutkom nakon kojeg je igra Reala drastično pala. Modrić je ušao deset minuta prije kraja u mjesto ponajboljeg igrača Tonija Kroosa i strijelca prvog gola, a Marca tvrdi kako je baš to presudilo Realu i omogućilo Celti da kasnije izjednači.

"Zidane je mislio da je pobjeda sigurna, pa je izveo Kroosa i uveo Modrića. Prvi je postigao lijepi gol, pokazao sjajno razumijevanje igre i povezivanje linija. Bio je okosnica Realove igre i glavni čovjek veznog reda momčadi. Valverde i Casemiro se uz njega osjećaju sigurni. I onda, nakon što ga je Zidane išao odmoriti, Real je pao. Kada je Kroosa zamijenio Modrić, Real je izgubio kontrolu nad igrom i utakmicom. Samo pet minuta kasnije primio je gol i ostao bez pobjede, što nikako ne ide u prilog Modriću", piše to najčitaniji španjolski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo