DŽABA VAM NOVCI: / Najrastrošniji klub svijeta primio četiri gola u 20 minuta!

Image
Foto: AFP

Propisno su se osramotili nogometaši Manchester Cityja samo tjedan dana prije početka engleskog prvenstva. Na gostovanju kod Stuttgarta doživjeli su pravi debakl.

1.8.2015.
19:28
AFP
VOYO logo

Klub koji se prošle sezone jedva spasio od ispadanja iz Bundeslige pred svojim je navijačima deklasirao najvećeg potrošača svjetskog nogometa. Konačni rezultat glasi 4:2, ali treba naglasiti da je City svoja dva gola zabio tek u završnici kada su na terenu uglavnom bile rezerve.

Pellegrini pod paljbom

Stuttgart je, pak, sva četiri pogotka postigao u prvom poluvremenu i to u nešto malo više od 20 minuta. Golijadu je započeo Filip Kostić, a nastavili su Daniel Didavi, te dvaput Daniel Ginczek. Poraz Građana su u finišu dvoboja ublažili Kelechi Iheanacho i Edin Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Cityja Manuel Pellegrini nedvojbeno će se nakon ove sramote naći pod novom paljbom medija i navijača. Ionako je mnogima trn u oku, a sada će mu biti još teže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je ovo ljeto kupio Raheema Sterlinga za 62,5 milijuna eura, učinivši ga najskupljim engleskim nogometašem u povijesti . I prijašnjih je godina klub u vlasništvu arapskih tajkuna trošio silan novac na igrače od kojih mnogi više i ne stanuju u Manchesteru: prošle su sezone dovedeni Mangala (40 milijuna) i Bony (32), a prije toga Agüero (45), Fernandinho (40), Nasri (27,5), Jovetić (26), Negredo (25), Navas (20)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo