DVOJBENA SITUACIJA PODIJELILA JAVNOST: / Je li riječ o trenutku Ronaldove genijalnosti ili o lošem pokušaju Hrvata?

Image
Foto: Screenshot

Na prvu je to bilo potpuno jasno, ali snimka nudi drugačiji odgovor.

19.4.2018.
8:23
Screenshot
VOYO logo

U susretu 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid i Athletic Bilbao su na stadionu Santiago Bernabeu odigrali 1-1, a najzaslužniji za izjednačujući pogodak Reala u 87. minuti bio je Luka Modrić.

Gosti su poveli u 14. minuti golom Inakija Williamsa koji je odlično reagirao ispred Keilora Navasa. Real je u nastavku susreta imao čak 70 posto posjeda lopte, te 28 udaraca prema suparničkim vratima, ali je baskijski sastav sve do same završnice odolijevao napadima 'Kraljevskog kluba'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Real je izjednačio u 87. minuti. Modrić je tukao s ruba kaznenog prostora, a Cristiano Ronaldo petom dodirnuo loptu koja je završila u golu. Bio bi to pogodak i da portugalski majstor nije dirao loptu. Tako barem tvrdi većina domaćih medijan. No bi li zapravo Modrićeva lopta završila u golu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema brojnim snimkama dostupnim na internetu dojam je prije da se radilo o Modrićevom lošem pokušaju jer je se čini izglednijim da bi lopta završila par metara od gola da nije bilo Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski As popratio je, inače, Ronaldov gol naslovom 'Genijalan potez ili sreća?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je protiv Athletica zabio 12. utakmicu zaredom u klupskom dresu i to po prvi put u karijeri. Ukupno je o tom periodu zatresao mrežu 22 puta. Prvo je tri dao Sociedadu, pa dva PSG-u, jedan Betisu, dva Alavesu, dva Getafeu, jedan PSG-u, dva Eibaru, četiri Gironi, dva Juventusu, jedan Atletico Madridu te po jedan Juventusu i sinoć Athleticu.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo