DVOBOJ ZBOG KOJEG SE CIJELI SPORTSKI SVIJET OKREĆE PREMA ŠPANJOLSKOJ: /

'Ne smatram da nas ne poštuju u Realu zbog toga'

Image
Foto: AFP

Pred nama je najveći španjolski derbi između Barce i Reala

6.5.2018.
14:15
AFP
VOYO logo

Uoči najvećeg derbija španjolskog nogometa između Barcelone i Real Madrida koji se susreću danas od 20.45h, trener katalonske momčadi Ernesto Valverde smatra da Real ne iskazuje nepoštovanje jer neće napraviti tradicionalni špalir za pobjednika.

Naime, pobjedom protiv Deportiva proteklog vikenda, Barca je osigurala titulu u La ligi, a običaj je u Španjolskoj da se u sljedećoj utakmici oda počast šampionu. Ipak, trener Reala Zinedine Zidane objasnio je kako neće to napraviti jer ni Katalonci nisu posljednji puta priredili špalir Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZIDANE U NAJAVI UTAKMICE SVIH UTAKMICA: Francuz ponovno odbio Katalonce, a iziritiralo ga je pitanje o Ligi prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već smo pričali o tome, ali ja ionako ne predajem previše značenja tom običaju. Ne smatram da nas ne poštuju jer neće stati u špalir. Previše se buke radi oko toga. Na kraju dana, ništa od toga nije bitno", objasnio je trener Barcelone Valverde.

Zidane je jučer priznao da je lakše osvojiti Ligu prvaka nego španjolsko prvenstvo.

"La Liga je natjecanje koje pokazuje koliko ste dobri cijele sezone. U Ligi prvaka je potrebna i sreća jer je samo potreban jedan loš dan i gotovi ste. Više momčadi može osvojiti Ligu prvaka, ali samo nekoliko La Ligu", zaključio je Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Barcelona je uspješnija u međusobnim ogledima u El Clasicu. Ima 112 pobjeda, Real je bio bolji 99 puta dok je 59 utakmica završilo remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo