DVA VAN, JEDAN UNUTRA: / Manchester United ima plan za dovodenje nove zvijezde

Kako stvari sada stoje, Manchester United ce i predstojece ljeto biti jedan od najaktivnijih klubova na europskom nogometnom trzistu.

15.5.2015.
12:23
VOYO logo

Prije nekoliko je dana na konferenciji za novinare i izvrsni dopredsjednik kluba Ed Woodward potvrdio da ce biti jos transfera, a samim je time dodatno potaknuo brojna nagadanja po britanskim tabloidima. U petak se tako pojavila prica da je Manchester United napravio plan za dovodenje Garetha Balea iz Real Madrida.

Prica o Baleu i Unitedu nije nova, ali Mirror i Daily Express sada navode kako se klub s Old Trafford sprema prodati dvije zvijezde, Robina van Persieja i Angela di Mariju, kako bi skupio novac za angazman velskog krilnog napadaca. Bale je imao slabu sezonu u Realu i sve je vise glasina da ga je Kraljevski klub voljan pustiti ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Di Maria se u premijernoj sezoni u Unitedu, u koji je dosao upravo iz Reala, nije posebno iskazao, a u posljednje vrijeme uglavnom ulazi s klupe. Engleski velikan, koji je za njega platio rekordnih 75 milijuna eura, navodno bi ga se rado rijesio i pokusao s Baleomn uz nadu da ce se on bolje snaci. Van Persie (31) je, pak, daleko od najboljih dana, nije ubojit kao nekad i United ce ga navodno pokusati unovciti dok jos moze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo ovome kako The Times donosi da ce United u predstojecem prijelaznom roku pokusati dovesti napadaca Tottenhama Harryja Kanea (21) koji je 'eksplodirao' ove sezone, postigavsi 20 golova u Premierligi. Cijena za engleskog reprezentativca bi mogla dosegnuti 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo