Gotova sapunica /

Presudile nesuglasice s Piksijem: Kapetan Srbije oprostio se od reprezentacije

Image
Foto: Profimedia

Izgleda da su nesuglasice s Piksijem presudile u donošenju odluke

18.7.2024.
12:47
Profimedia
VOYO logo

Kapetan Srbije Dušan Tadić oprostio se od srpske nogometne reprezentacije. Srpski napadača odlučio je napustiti reprezentaciju nakon nesuglasica s izbornikom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Image
RAZOČARAO PUBLIKU /

Navijači gruzijskog prvaka nezadovoljni suđenjem hrvatskog suca: Jedna im odluka nije jasna

Image
RAZOČARAO PUBLIKU /

Navijači gruzijskog prvaka nezadovoljni suđenjem hrvatskog suca: Jedna im odluka nije jasna

Srbija neće po dobrome pamtiti Europsko prvenstvo u Njemačkoj gdje su završili na začelju, a turnir su obilježili svađe u svlačionici i klanovi protiv Piksija. Tadić se nakon poraza od Engleza javno žalio što nije bio u početnome sastavu, a nakon remija s Danskom se žalio kako nema tretman u reprezentaciji kao Luka Modrić u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Srbije oprostio se na svome Instagram profilu:

"Reprezentacija je za mene uvijek bila ljubav. Ljubav prema državi, ljubav prema narodu, ljubav prema igri, natjecanju, druženju… Puno toga smo prošli zajedno - radost, tugu, osmijehe, krv, sreću, a bilo je dosta boli i patnje. Ni jedan klupski neuspjeh ne može boljeti kao reprezentativni, ali isto tako nijedan klupski uspjeh ne može donijeti radost kao uspjeh u dresu Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S velikim zadovoljstvom sam se borio i branio grb državnog tima. Izvan terena, kao i na njemu. Imao sam privilegij predstavljati Srbiju na dva svjetska prvenstva, europskom prvenstvu i olimpijskim igrama. Rekordi me nikad nisu zanimali, a kapetanska traka je donijela posebnu odgovornost, čast i povjerenje. Ako nešto ističem - to bi bio rekord u broju asistencija.

Tko me poznaje, zna koliko mi je važno. Uvijek mi je slađe asistirati nego postići gol. Hvala našem narodu i navijačima na pljesku i kritikama. I u kritikama sam osjećao podršku i koliko vole reprezentaciju. U sportu je, uglavnom, teren taj koji uvijek pokaže gdje ste i koliko zaslužujete. Hvala svima koje sam upoznao od prvog dana kada sam postao dio reprezentacije i FSS-a.

Učinili su me boljim čovjekom i sportašem. Opraštam se od reprezentacije, ali vjerujem da ću jednog dana ponovno biti tu. Poslije igračke karijere želim ostati u nogometu, a nema ničeg ljepšeg nego svojoj zemlji pomoći ako mogu. S obitelji i prijateljima, na tribinama ili ispred ekrana, bit ću uvijek vjeran navijač Srbije"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadić se oprostio od reprezentacije s gorkim okusom, ali će se sada posvetiti klupskome nogometu. Srpski krilni napadač u Fenerbahčeu je od prošle godine gdje je suigrač Dominiku Livakoviću, a ugovor s turskim prvoligašem mu traje do ljeta 2025.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo