Društvene mreže vrište protiv nesretnog Vatrenog!

Nakon trećeg uzastopnog premierligaškog poraza koji su pretrpjeli nogometaši Liverpoola, putem društvenih mreža reagirali su njihovi navijači i to oštrim kritikama.

24.11.2014.
6:55
VOYO logo

U sklopu 12. kola Liverpool je izgubio u gostima od Crystal Palacea 3:1, a opet je u prvom planu bila porozna obrana Redsa u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Upravo je Lovren bio krivac za drugi primljeni gol Liverpoola, a nakon susreta velik je broj kritika išao upravo na njegov račun. Navijači nisu poštedjeli niti klupsku ikonu Stevena Gerrarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren-Škrtel-Gerrard je Trijumvirat terora. Sva tri primljena gola proizašla su od Trijumvirata", napisao je jedan ogorčeni navijač putem Twittera.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2avl48

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je kralježnica kluba sačinjena od Lovrena, Škrtela i Gerrarda, onda nećete uspjeti. Žao mi je reći, ali Rodgersovi su dani odbrojeni", napisao je drugi navijač, dok je treći dodao: "Lovren i Škrtel su učinili da Zamora i Gayle izgledaju poput Ronalda i Messija.

Jedan od navijača posebice je izdvojio 34-godišnjeg Gerrarda za kojeg smatra da su mu godine uzele svoj danak: "Gerrard je bio fantastičan sluga našeg kluba. Naš je najbolji igrač po meni, ali sada je dio problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Lovren je stigao u Liverpool iz Southamptona prošlog ljeta uz odštetu od 20 milijuna funti, ali po dolasku na Anfield nije, prema mišljenju navijača, opravdao cijenu svog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo