DRUŠTVENE MREŽE BRUTALNO SE NASLAĐUJU ZBOG ISPADANJA PSG-a, JAVIO SE I NEYMAR: / 'Zbog toga čestitam svojim dečkima'

Image
Foto: AFP

Još se nisu slegli svi dojmovi nakon ispadanja PSG-a u Ligi prvaka

7.3.2018.
9:44
AFP
VOYO logo

Igrači PSG-a bili jako razočarani nakon poraza i ispadanja od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka. Kritičar je bio veznjak Julian Draxler prema treneru Unaiju Emeryju. Draxler je odigrao posljednjih 14 minuta u uzvratu na parku prinčeva.

KOVAČIĆ DEMONSTRIRAO KLASU: Hrvat zaludio navijače Real Madrida, pogledajte što je radio zvijezdama PSG-a!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitav je stadion znao da neće biti preokreta"

"Zabili smo za 1-1, ali to nije ništa promijenilo, situacija je za nas bila ista. Trebali smo nastaviti pritiskati, napadati. Ostali smo bez igrača, a iako smo uspjeli izjednačiti, čitav je stadion znao da neće biti preokreta jer nismo imali intenzitet na terenu. Real je bio samouvjeren, uopće nije pokazivao nervozu", rekao je Draxler televiziji ZDF nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovno nismo uspjeli proći dalje"

Real Madrid pokazao se kao zaokruženija momčad sa smislom i dobrom postavljenom taktikom dok Parižani nisu igrali u skladu s renomeom jedne od najskupljih momčadi svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljetos smo potrošili 400 milijuna eura i svi su krenuli pričati kako će se stvari promijeniti, ali mi ponovno nismo uspjeli proći dalje. I dalje sam uvjeren da ova momčad može dati puno toga, ali u ovakvim se utakmicama vidi da nam i dalje nešto nedostaje za osvajanje velikog trofeja. Moramo dobro razmisliti o svemu", priznao je 24-godišnji njemački nogometaš. Društvene mreže "gore" zbog šala na račun PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je poslao poruku

Javio se ozlijeđeni Brazilac Neymar koji je propustio ovu utakmicu, ali prava pauza je tek ispred njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam i poražen, najtužniji jer nisam mogao biti na terenu i pomoći suigračima. Ponosan sam jer su se svi trudili. Zbog toga čestitam svojim dečkima. Idemo Pariz", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo