DRAMA U VARAŽDINU: / Slaven vodio pa na samom kraju upao u velike probleme, Senić crvenim kartonom zapečatio susret

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Slaven Belupo je drugom ovosezonskom pobjedom došao do petog mjesta i sa 10 bodova se izjednačio s Hajdukom koji ima jednu utakmicu manje. Varaždin je sa sedam bodova na osmoj poziciji

23.10.2020.
19:54
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Prva od samo dvije utakmice koje će se zbog odgoda odigrati u Prvoj HNL imala je uistinu dramatičnu završnicu. Slaven Belupo uspio je na kraju kod Varaždina rezultatom 2:1 uzeti sva tri boda, no imali smo u posljednjih desetak minuta pravu dramu.

Slaven je igrao bolje i već u 18. minuti gosti su bili u vodstvu. Lulić je centrirao idealno s desne strane za Krstanovića koji je naletio na tu loptu i onako iz skoka nogom ju poslao u mrežu Varaždinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farmaceuti nisu pali u igri, kontrolirali su susret i početkom drugog dijela stigli do drugog pogotka. Bačelić-Grgić je dobio sjajnu loptu u prostor od Mlinara, driblingom vara Zeleniku i zabija za 0:2.

U 74. minuti Krstanović je mogao i drugi put zatresti mrežu. Sam je povukao kontranapad s polovice igrališta, ali mu je Zelenika nogom obranio udarac i spriječio treći pogodak gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVAKAV HNL NEMA SMISLA, SPREMA SE PLAN PO UZORU NA NBA LIGU: /

'Još uvijek nema panike, ali ako situacija eskalira...'

Image
OVAKAV HNL NEMA SMISLA, SPREMA SE PLAN PO UZORU NA NBA LIGU: /

'Još uvijek nema panike, ali ako situacija eskalira...'

Pritisak Varaždina

Kad Koprivničani nisu uspjeli doći do trećeg pogotka, uslijedila je kazna na drugoj strani. U 83. minuti je Vinko Petković negdje oko sredine igrališta osvojio loptu između dvojice gostujućih igrača i krenuo u solo prodor po lijevoj strani. Kad je prošao sve obrambene igrače koji su mu se našli na putu i došao gotovo do gol-crte, Petković je poslao prizemnu loptu prema sredini, a u pokušaju da zaustavi taj ubačaj vratar Slavena Ivan Filipović je intervenirao nogom, ali se lopta odbila u mrežu.

Dvije minute poslije Varaždin su centimetri dijelili od izjednačenja. Kapetan Leon Benko ostao je sam na granici kaznenog prostora, uputio je precizan i snažan udarac, ali se Filipović ispružio i odbio loptu koja je pogodila vanjski dio vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici dvoboja Varaždin je ostao s igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Matej Senić.

Utakmicu na stadionu Varteks sudio je Ante Čuljak iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven peti

Slaven Belupo je drugom ovosezonskom pobjedom došao do petog mjesta i sa 10 bodova se izjednačio s Hajdukom koji ima jednu utakmicu manje. Varaždin je sa sedam bodova na osmoj poziciji.

Vodeći Dinamo ima 19 bodova, tri više od Gorice i šest više od Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina preostala utakmica 9. kola koja će se igrati u predviđenom terminu je ona u kojoj će Šibenik ugostiti Dinamo, a na rasporedu je u nedjelju od 15 sati.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo