DRAMA U SLAVNOM TALIJANSKOM KLUBU: / 'Luđak' pojasnio zašto je dao otkaz nakon dva dana, direktor najavio tužbu

Image
Foto: AFP, ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

Argentinski stručnjak podnio je ostavku svega dva dana nakon što je imenovan trenerom talijanskog prvoligaša Lazija.

9.7.2016.
11:57
AFP, ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
VOYO logo

Rimski klub u srijedu je imenovao Marcelo Bielsa (60), poznatog pod nadimkom El Loco (Luđak) na mjesto prvog trenera. Međutim u petak je Argentinac pokazao zašto nosi gore navedeni nadimak. Dao je ostavku, a da nije niti sjeo na klupu. Nogometna javnost ostala je prilično šokirana, ali uskoro je stiglo pojašenjenje od samog Bielse zašto se odlučio na ovakav potez.

"Predsjednik Lazija Claudio Lotito nije se držao obećanja o dovođenju pojačanja, a s obzirom da je nekoliko igrača napustilo klub bilo bi nemoguće raditi. Za moj način rada morali smo imati pojačanja na vrijeme", objavio je Argentinac u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na taj je način opovrgnuo glasine da je to napravio kako bi preuzeo klupu nacionalne reprezentacije nakon što je Gerardo Martino dao otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/Diario10com/status/751714096324734976 Lazijev direktor IgliTare poručio je pak kako je Bielsa bio tretiran kao trener Real Madrida.

"Vjerovao je u naš projekt, a onda je promijenio mišljenje. Ovo nije kraj", rekao je Tare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je za subotu sazvao konferenciju za novinare. Očekuje se da će imenovati Simeonea Inzaghija novim trenerom, ali i najaviti tužbu protiv Bielse, navodno u visini do 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo