NAJLUĐI NOGOMETNI DAN / Drage dame, nemojte se danas ljutiti na vaše muškarce: Samo pogledajte ovo i sve će vam biti jasno

Image
Foto: Profimedia

Danas se igraju čak 4 velika derbija i sva četiri su najveće nogometne utakmice svojih zemalja. Donosimo popis gdje i od kad ih možete gledati.

24.10.2021.
10:57
Profimedia
VOYO logo

Ljubitelji nogometa danas će biti pred malim ekranima, jer je na rasporedu najluđi nogometni dan ove sezone.

Od 16 i 15 El Clasico

U Španjolskoj se od 16:15 sati igra El Clasico, Barcelona i Real sastat će se na Camp Nouu u prvom derbiju sezone i prvom El Clasicu nakon odlaska Lionela Messija iz Barcelone. Trenutno su Kraljevi na 3. mjestu La Lige sa 17 bodova, dok su Katalonci 8. sa 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je najveća utakmica svjetskog nogometa i kao takvu je možete pratiti, gledati u prijenosu UŽIVO na Arena Sport 6.

Image
NAJVEĆA UTAKMICA NA SVIJETU /

Evo gdje možete gledati prvi El Clasico sezone: 'Luka živi neku drugu mladost, fantastičan je'

Image
NAJVEĆA UTAKMICA NA SVIJETU /

Evo gdje možete gledati prvi El Clasico sezone: 'Luka živi neku drugu mladost, fantastičan je'

Redsi od 17 i 30 dočekuju United

U Engleskoj od 17:30 na Anfieldu Liverpool dočekuje svog najvećeg rivala Manchester United koji se ovog ljeta pojačao Cristianom Ronaldom. Riječ je o utakmici najtrofejnijih engleskih klubova, United ima 66 trofeja, a Liverpool trofej manje. Pobjedom bi Liverpool, koji ima četiri boda više od Uniteda, skočio na drugo mjesto premierligaške ljestvice. Ovaj derbi prenosi Sportklub 1 koji ima prava na englesku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus ide na megdan Interu

Nakon Engleza, na red dolaze Talijani. Juventus od 20 i 45 gostuje u Milanu kod Intera u Derby d'Italia. Stara dama pobijedila je u posljednja 4 ligaška dvoboja i ima tri boda manje od Intera. Ovo se smatra najvećom utakmicom talijanskog nogometa i možete ju gledati na Arena Sport 4.

Marseille na Velodromu dočekuje PSG

Ludi nogometni dan najvećih derbija završava s najvećom utakmicom francuskog nogometa, onom između Marseillea i PSG-a, koja se u istom terminu igra kao i derbi u Italiji. Lionel Messi po prvi će put osjetiti strast koju ultrasi Marseillea pružaju, odnosno naboj koji ovaj derbi nudi. Vodeći PSG ima 27 bodova, Marseille s druge strane 17 i nalazi se na 3. mjestu. Ovaj veliki dvoboj možete gledati na Arena Sport 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo