DOVEDITE MI NJEGA: / Diego Simeone pronašao Hrvata idealnog za svoju momčad

Image

Atletico Madrid posljednji je u nizu klubova uz koje se veže mogući transfer Interovog 23-godišnjeg hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića. Vijest javlja Sky Sport Italia.

27.5.2016.
22:44
VOYO logo

Nije nepoznato da je Inter spreman prihvatiti ponudu iznosa ne manjeg od 35 milijuna eura kojim bi hrvatskog nogometnog reprezentativca otpustio iz svojh redova, a zna se i da bi ta svota bila rekordna kada su u pitanju transferi hrvatskih igrača. Također, Brozovićev agent Miroslav Bičanić je već spominjao takvu mogućnost, a klubovi koji su se u tom kontekstu spominjali su londonski Arsenal i Chelsea, potom i Roma, dok su neki ustvrdili i da postoji interes madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put ponovno je u pitanju madridski klub, no Atletico čiji su čelni ljudi dolazak u Milan na utakmicu finala Lige prvaka iskoristili i za susret s predstavnicima Intera s kojima bi otvorili pregovore na tu temu. Navodno su Brozovićeve igre tijekom dana kumovale sastanku Interovog sportskog direktora Piera Ausilija i Atleticovog čelnika Manuela Angela Gila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo