naslijedio cicu / Dosadašnji pomoćni trener Dinama Željko Sopić preuzeo klupu Modrih

Image
Foto: gnkdinamo.hr

Zahvaljujući svojoj stručnosti bivši je vezni igrač povratkom trenera Zlatka Kranjčara u Dinamo dobio priliku postati jedan od pomoćnih trenera hrvatskog prvaka, a radio je u tandemu s Marijanom Vlakom

19.9.2016.
16:14
gnkdinamo.hr
VOYO logo

Dosadašnji pomoćni trener Dinama Željko Sopić preuzeo je klupu Modrih nakon poraza od Rijeke i ostavke Zlatka Kranjčara, piše na stranici gnkdinamo.hr.

Sopić je nakon pozicije glavnog trenera NK Rudeš u Dinamo stigao na ljeto 2015. godine i to na mjesto glavnog trenera B momčadi. Dolazak u modri klub okrunio je 2:1 pobjedom protiv Segeste, da bi do kraja sezone s momčadi ostvario peto mjesto u Drugoj HNL uz 11 pobjeda, 10 remija i 12 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući svojoj stručnosti bivši je vezni igrač povratkom trenera Zlatka Kranjčara u Dinamo dobio priliku postati jedan od pomoćnih trenera hrvatskog prvaka, a radio je u tandemu s Marijanom Vlakom. Sopić je s ostatkom stožera vodio Dinamo od početka sezone kroz prvenstvo i kvalifikacije za Ligu prvaka te je, kao svi članovi stožera, imao veliku ulogu u ostvarivanju plasmana u elitno natjecanje. Kroz prvi dio sezone modri je klub ostvario niz od 13 utakmica bez poraza, sedam u prvenstvu i šest u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo