DOSAD SU GA OBOŽAVALI: / Nakon ove izjave Slaven Bilić možda i neće biti toliko drag navijačima West Hama

Image
Foto: AFP, IKIMAGES
12.3.2016.
13:09
AFP, IKIMAGES
VOYO logo

Ideja je to koja je u potpunosti zaludila navijače tog londonskog kluba koji u ovoj sezoni ionako imaju razloga za zadovoljstvo. Njihov je omiljeni klub peti na ljestvici u poretku najboljih u Engleskoj, ispred nekih velikana kao što su Manchester United, Liverpool i Chelsea. Sa Ibrahimovićem u napadu sljedeće sezone možda bi otišli i korak dalje, no dolazak takve zvijezde, igrača koji može birati klub kojem će se priključiti, san je koji West Hamovi navijači vjerojatno neće dosanjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić ne vidi tu mogućnost

"Selimo se na novi stadion, ide nam dobro, ali Ibrahimović je igrač koji je iznad naše lige. Nisam siguran kojem će se klubu priključiti napusti li Paris Saint-Germain, no ne vidim mogućnost da se priključi nama", uvjeren je Bilić, baš kao što je i siguran da će klub kojeg švedski reprezentativac osnaži itekako od toga imati koristi.

"On ima 34 godina, ali samo na papiru. Riječ je o najboljem strijelcu francuskog prvenstva kojeg sam uživo gledao u srijedu na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja. Igrao je kao 21-godišnjak", kaže hrvatski nogometni stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo