DOSAD NAJJASNIJA NAJAVA RASTANKA: / 'Produljenje s Messijem? Moramo se voditi zdravim razumom'

Image

Barcelonin izvršni direktor Oscar Grau dao je naslutiti da ostanak Lionela Messija u klubu možda i nije tako sigurna stvar.

11.1.2017.
18:57
VOYO logo

Pred 29-godišnjakom je još oko 18 mjeseci dogovorene suradnje s klubom kojem je pristupio kao dječak, ali i očekivani pregovori oko produljenja ugovora nakon što su isto napravili njegovi suigrači iz vrška napada. Prema informacijama kojima barata Metro Luis Suarez i Neymar produljili su vjernost klubu uz godišnja primanja koja nadmašuju 24 milijuna eura, a Messi, dodaje se, želi i dalje biti najplaćeniji igrač španjolskih prvaka.

Budući da se klub 'isprsio' kod produljenja s Urugvajcem i Brazilcem i stigao na 70 posto onoga što La Liga dopušta kad su u pitanju plaće, sasvim je jasno da bi udovoljavanje Messiju bila nepremostiva prepreka. Potvrdio je to i Grau koji, premda se nada da će se brojke posložiti u njihovu korist, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo da najbolji igrači ostanu u Barceloni, ali moramo posložiti prioritete. Volio bih da mogu ublažiti zabrinutost članova kluba i navijača, ali moramo se voditi zdravim razumom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo