OGLAS

VIDA PRED VAŽAN ISPIT / 'Belgija je jedan od najjačih mogućih protivnika, želimo ostaviti dobar dojam'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon dugoga perioda navijači će se moći vratiti na tribine

5.6.2021.
21:13
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju igra zadnji utakmicu prije Europskog nogometnog prvenstva, i to protiv Belgije.

"Zadnji ispit pred ono najvažnije, a to je Europsko prvenstvo. Belgija je jedan od najjačih protivnika, ne samo u Europi, nego i u svijetu. Težak ispit za nas, dobra provjera, želimo se pokazati u najboljem mogućem svjetlu i ostaviti dobar dojam", kazao je Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENIMA STIGAO NEVJEROJATAN KOMPLIMENT /

Belgijski izbornik ishvalio Dalića i ekipu kao nitko do sada; 'Jači su nego u Rusiji...'

Image
VATRENIMA STIGAO NEVJEROJATAN KOMPLIMENT /

Belgijski izbornik ishvalio Dalića i ekipu kao nitko do sada; 'Jači su nego u Rusiji...'

Povratak navijača na tribine

Navijači su im uvijek 12. igrač i daju im dodatan vjetar u leđa. U Rusiji i Hrvatskoj su napravili ludnicu jer su Vatreni završili u finalu, a i sada imaju visoka očekivanja.

"Hrvatski navijači uvijek imaju velika očekivanja od nas. Podigli smo visoko letvicu, ali ne stvara nam to preveliki teret. Možda je mali pritisak prisutan, ali mi idemo igrati za svoju naciju, u svaku utakmicu sa srcem i zbog naših ljudi. Svaku utakmicu želimo učiniti naš narod sretnim bez obzira bila to prijateljska utakmica ili nešto važnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugoga perioda navijači će se moći vratiti na tribine.

"Naravno da se veselimo tome da će se naši i svi drugi navijači vratiti na tribine i da će što više navijača biti na stadionima", kaže Domagoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nedostajat će nam Lovren'

Vida može očekivati težak dvoboj protiv Romelua Lukakua, jednog od najboljih napadača svijeta.

"Lukaku je jedan od najboljih napadača na svijetu i naravno da ga pratim, osim toga igra i s mojim suigračima Brozovićem i Perišićem. Imamo samo riječi hvale za njega, odličan je igrač i bit će sigurno jako teško protiv njega, ali tko god bude igrao dat ćemo sve od sebe da ga zaustavimo i da ne zabije gol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoperski par najčešće čine Lovren i Vida, ali Lovren vuče ozljedu tako da će uz Vidu najvjerojatnije morati zaigrati netko od mlađih.

"Žal je naravno što se Dejan ozlijedio, po nekim informacijama bit će spreman što prije, ali u svakom trenutku ga svatko može zamijeniti. Naravno da će nam nedostajati, ali imamo jako dobre igrače na toj poziciji i za koga god se izbornik odluči, sigurno će odraditi svoj posao do kraja. Drago mi je da dolaze ti mladi igrači, pokazali su klasu u svojim klubovima i Joško i Duje i Mile. Ne bi se trebali bojati. Ako budemo igrali svi obranu i budemo si svi pomagali, bit će i manje problema", zaključio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo