DOMAGOJ VIDA DOBIVA DRUŠTVO U TURSKOJ?! / Hrvatski napadač koji zabio četiri gola na utakmici želja je velikog Bešiktaša

Image
Foto: AFP

"Navijači svakodnevno skandiraju moje ime, drže transparente s mojim natpisima, ma svaka je utakmica pravi nogometni praznik", govorio je Šimić o igranju u Indoneziji

22.4.2018.
16:03
AFP
VOYO logo

HRVAT BRILJIRA NA AZIJSKOM KONTINENTU: Zabio četiri gola, a hat-trick kompletirao za 11 minuta

Image
HRVAT BRILJIRA NA AZIJSKOM KONTINENTU: /

Zabio četiri gola, a hat-trick kompletirao za 11 minuta

Image
HRVAT BRILJIRA NA AZIJSKOM KONTINENTU: /

Zabio četiri gola, a hat-trick kompletirao za 11 minuta

Turski mediji prenijeli su vijest kako je tamošnji velikan Bešiktaš zainteresiran za usluge hrvatskog napadača Marka Šimića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o 30-godišnjem igraču indonezijske Persije iz Jakarte koji je od početka tamošnje sezone (u siječnju) već zabio deset golova. U AFC kupu zabio je sedam golova, a tri je dodao u prvenstvu. O njemu smo nedavno pisali kada je zabio četiri gola na utakmici, a hat-trick je kompletirao za 11 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamišlja se u dresu Indonezije

Turci prenose kako Bešiktaš, u kojem igra hrvatski branič Domagoj Vida, nije zadovoljan učinkom svojih napadača te kako im je pod hitno potrebno pojačanje, a izbor je pao na hrvatskog napadača koje ugovor s Persijom veže do 30. rujna 2019. godine, a trenutačno prema transfermarktu vrijedi 200.000 eura.

U Jakartu je Šimić došao 28. prosinca iz Malezije, a u nedavnom intervjuu za Goal otkrio je i kako razmišlja o igranju za reprezentaciju Indonezije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš stadion prima 75 tisuća gledatelja, svjetli sa svih strana poput Allianz Arene. A tamo danas navijači svakodnevno skandiraju moje ime, drže transparente s mojim natpisima, ma svaka je utakmica pravi nogometni praznik. Sada postoje i neke opcije da zaigram za njihovu reprezentaciju, praktički cijela nacija želi da dobijem putovnicu. Ovdje morate biti minimalno tri godine u zemlji da vam se to omogući, ali postoje i neki izvanredni slučajevi. Sve je moguće, mogu se zamisliti u dresu Indonezije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo