bez pretjeranih emocija /

Dok obitelj i prijatelji tuguju, klubovi se još uvijek prepiru oko novca uključenog u Salin transfer

Image
Foto: Instagram

Cardiff je za Salu pripremio 15 milijuna funti odnosno 17 miijuna eura, što je rekordni transfer u povijesti kluba

8.2.2019.
12:30
Instagram
VOYO logo

Obitelj, prijatelji, suigrači, navijači i čitava nogometna javnost tuguje nakon što je tijelo argentinskog nogometaša Emiliana Sale izvučeno iz olupine aviona u kanalu La Manche te identificirano.

No, njegov bivši klub Nantes i budući nesuđeni klub Cardiff City još se uvijek prepiru oko novca za transfer kojeg bi francuski klub trebao dobiti od velškog. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne radi se tu o maloj svoti. Cardiff je za Salu pripremio 15 milijuna funti odnosno 17 miijuna eura, što je rekordni transfer u povijesti kluba. Kako Emiliano Sala, nažalost, neće nikad zaigrati ni za jedan od ovih klubova, klubovi se moraju dogovoriti oko iznosa.

Kako piše britanski Independent, čelnici Cardiffa odbili su platiti prvu ratu transfera koja je trebala iznositi 5,27 milijuna funti. A, kako stvari sad stoje, neće nantes od Velšana dobiti ni funte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako zaista ne plate dogovorenu svotu, mogli bi biti kažnjeni oduzimanjem bodova u engleskom prvenstvu, piše Independent. Cardiff će se tako morati odlučiti za "ovce ili novce". Jedva su ove sezone skupili i ova 22 boda, a i bez kažnjavanja su jedni od glavnih kandidata za ispadanje iz engleske Premier lige.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo