DOČEKALI SU GA KAO LUZERA, A ONDA JE POKAZAO ŠTO MOŽE: / Jesu li ove brojke dovoljan argument za Petkovića u reprezentaciji?

Image
Foto: PIXSELL

Ozbiljno kuca na vrata Dalićeve reprezentacije

22.2.2019.
12:54
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo nastavlja svoj put u Europi i to sa stilom. Modri su sinoć na Maksimiru s 3:0 razbili Viktoriju Plzen i jasno pokazali da imaju ekipu za velike domete. Vjerojatno najbolji pojedinac na terenu bio je Bruno Petković.

Još uvijek relativno mladi napadač potpuno je izludio obranu češke momčadi, a ključan je bio kod prvog gola Dinama. Bila je to fantastična akcija o kojoj se pričalo cijelu večer na stadionu i van njega. Petković je povukao kontru, a kad se našao u kaznenom prostoru petom je maestralno proigrao u sredinu. Olmo je propustio loptu za Oršića koji je samo zakucao u mrežu za vodstvo domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao s predznakom luzera pa postao ključan

Petković u šest godina igranja u Italiji, gdje je promijenio pregršt klubova, otkako je kao osamnaestogodišnjak otišao iz Hrvatskog dragovoljca u Cataniju, nije uspio postići niti jedan pogodak u Serie A. Ipak, u Dinamu se to promijenilo i vratio je formu zbog koje je i zaradio transfer u inozemstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao je na Maksimir i iz prve momčadi istisnuo Marija Gavranovića, a klub je što zbog njega, što zbog sjajne ponude iz inozemstva napustio i Armin Hodžić. Sada je prvi napadač Dinama ispred Gavranovića i novaka Komnena Andrića koji je stigao iz Zaprešića. A kako je krenuo, uskoro bi mogao pokucati i na vrata reprezentacije. Mnogi, zapravo, misle da je već i trebao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo