Legenda dala najpametniju izjavu o dvoboju Hrvata i Srba

6.9.2013.
12:16
VOYO logo

"Bojim se da su koeficijenti u kladionicama pomalo određeni i nekim nenogometnim faktorima, inatom, prepaljenošću, čak i neprijateljstvom. Mislim da je vrijeme da konačno pobijede normalni, i na terenu i na tribinama. Kad sam kao klinac gledao velike i odlične utakmice srpskih i hrvatskih momčadi, nacionalisti nisu smjeli reći ništa, što je dovelo do toga da sad mogu reći svašta. A momci samo igraju 'na dva gola', dokle ćemo im to kvariti? Srbija ima motiv da na svom terenu pokaže da je bolja nego što to plasman pokazuje, a Hrvatska da osigura još koji bod za Brazil. Znam da je za nas svaka utakmica 'utakmica desetljeća', ali ova, eto, nije unatoč svim naporima medija", izjavio je Balašević Kuriru pa dodao:

"Što reći o likovima koji igraju u najboljim ligama svijeta, o Vidiću, Ivanoviću, Modriću, Mandžukiću i ostalima. Ali ja sam ipak samo jedan bezvezni retro tip koji je gledao Piksija, Deju, Šukera, Bobana. Da i ne spominjem svog osobnog junaka Ramba Petkovića. Kako da ih sad usporedim?", rekao je Balašević i dao savjet izborniku Srbije Siniši Mihajloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji god savjet da mu dam, zvučao bi isto kao savjet koji bi on meni dao pred veliki koncert. Moj savjet mu je, otprilike, da ne sluša baš mnogo savjete. Gledam ove političare koji imaju po pet savjetnika. Svaki ministar ima savjetnika. Zašto onda taj savjetnik nije ministar kad je tako pametan? To je kao da ja sad uzmem savjetnika za pisanje tekstova u refrenu, na primjer", zaključio je Balašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo