STIGLE KAZNE /

Disciplinski sudac suspendirao trenera Belupa, kažnjena i četiri kluba

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Radeljić je suspendiran nakon što je isključen protiv Lokomotive

21.8.2024.
14:58
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je kompletirano 3. kolo HNL-a, disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za te utakmice.

Image
JUBILEJ /

365 je prošlo dana: Kako ocjenjujete Jakirovićevih godinu dana na klupi Dinama?

Image
JUBILEJ /

365 je prošlo dana: Kako ocjenjujete Jakirovićevih godinu dana na klupi Dinama?

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 3. kola Dinamo - Šibenik pripadnici domaće navijačke skupine (BBB), smješteni na sjevernoj tribini, u 6. i 11. minuti zapalili po jednu baklju, u 18. minuti šest baklji, u 36. minuti jednu baklju, u 54. minuti jednu baklju koja je bačena na prostor ispred tribine, od 69. do 70. minute zapalili četrnaest baklji i dvije bljeskalice, te bacili jednu petardu na prostor ispred tribine, u 82. i 86. minuti zapalili po jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 2.100 eura.

HNK Hajduk se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 3. kola Hajduk - Varaždin domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini, u 5. i 8. minuti zapalila po jednu baklju te su obje bačene na tartan stazu, u 15. minuti jednu baklju bacila na teren te je utakmica prekinuta u trajanju od jedne minute, u 34. i 40. minuti zapalila po tri baklje i sve su bačene na tartan stazu, u 62. i 71. minuti zapalila po jednu baklju, a obje su bačene na tartan stazu, od 81. do 85. minute zapaljeno je šezdeset baklji, od kojih je dvadeset bačeno na teren za igru te je bačeno dvadeset i devet topovskih udara, a što je izazvalo prekid utakmice od 4 minute i 21 sekundu, u 90.+2 minuti bačena su dva topovska udara te je u 90.+8 minuti zapaljena jedna baklja i bačena na tartan stazu, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 10.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Istra 1961 se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 3. kola Rijeka - Istra 1961 gostujuća navijačka skupina, Demoni, smještena na južnoj tribini, u 78. minuti skandirala 'Cigani s Kvarnera', čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 2.000 eura.

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 3. kola Rijeka - Istra 1961 pripadnici domaće navijačke skupine Armade, smješteni na sjevernoj tribini, u 59. minuti zapalili deset baklji, jednu dimnu bombu, dvije petarde i jedan strob, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 800 eura.

Ivan Radeljić, glavni trener Slaven Belupa, kažnjava se jer je na prvenstvenoj utakmici 3. kola Slaven Belupo - Lokomotiva isključen je u 39. minuti zbog psovanja glavnog suca, kojega je potom još u dva navrata psovao, čime je počinio je prekršaj iz članka 52.st.1.toč.b. Disciplinskog pravilnika, te mu se izriče kazna zabrane obavljanja funkcije na 2 (dvije) prvenstvene ili kup utakmice koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i pripadajuće službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 3.500 eura. Prije izricanja kazne pismenim je putem poslao ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo