DISCIPLINSKI SUDAC NAPUNIO BLAGAJNU HNS-A: / Modri zbog Torcide i BBB-a najgore prošli, Kopić lakši za nekoliko tisuća kuna

Image
Foto: Pixell

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 22. kola HT Prve.

21.2.2018.
14:11
Pixell
VOYO logo

Posljednje prvenstveno kolo odigrano proteklog vikenda donijelo je niz uzbuđenja s obzirom da su odigrana dva derbija. Rijeka je gostovala u Osijeku, dok je Dinamo ugostio Hajduk. Stoga ej jasno da je bilo dosta posla ne samo za suce utakmice nego i za disciplinskog. Ovaj put najteže su stradali Modri, koji su kažnjeni s 30 tisuća kuna. Priopćenje objavljeno na službenoj stranici Prve HNL prenosimo u cijelosti.

"Oba isključena igrača, Borja Menendez Lopez (Hajduk) i Dario Župarić (Rijeka), kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja, a uz kaznu zabrane igranja Lopez (isključen zbog dvije opomene) je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna, a Župarić (prekršaj u izglednoj prilici za pogodak) iznosom od 4.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kopiću kazna

Trener Željko Kopić (Hajduk) koji je na utakmici Dinamo-Hajduk udaljen s klupe u 85. minuti zbog ulaska u teren za igru i protestiranja na odluku suca kažnjen je novčanim iznosom od 2.000 kuna.

Image

18.02.2018., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

NK Osijek je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a od strane pripadnika navijačke skupine Kohorta na utakmici Osijek-Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici Dinamo-Hajduk evidentirano je paljenje veće količine pirotehnike od strane pripadnika navijačkih skupina BBB (27 komada) i Torcida (55 komada) pri čemu je veći dio ubačen u ograđeni dio igrališta pa je igra dva puta (u 64. i 78. minuti) bila u kratkom prekidu. Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 30.000 kuna, a HNK Hajduk iznosom od 25.000 kuna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo