DIRLJIV APEL KAPETANA: / "Vratite mir i sreću u našu zemlju"

Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darijo Srna odaslao je putem službene klupske stranice dirljivu novogodišnju poruku.

30.12.2015.
13:27
AFP, EMMANUEL DUNAND
VOYO logo

Zbog sukoba u istočnoj Ukrajini nogometaši Šahtara su napustili Donjeck i sjedište kluba privremeno preselili u Kijev, dok domaće utakmice igraju u Lavovu. I Srni i suigračima teško pada izbivanje iz Donjecka gdje je klub 2009. dobio novi moderan stadion koji je kasnije oštećen u ratnim sukobima.

"Nedostaje nam mir"

"Dragi navijači, nisam mislio da ću vam drugi put zaredom slati novogodišnje želje iz Kijeva. Umjesto iz Donjecka... Ne prođe nijedan dan da se momčad ne sjeti Donbasa i naših navijača, o vama pričamo na sastancima, u autobusu, u svlačionici. Trenutno smo jako daleko od našeg grada, ali želim da znate ovo: svaki put kad izađemo na teren, igramo samo za vas, za ljude koji su nosili Šahtar u srcu čak i tijekom granatiranja. Klanjam vam se zbog vaše odanosti i vjernosti", poručio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nekoliko sati nam dolazi 2016. godina koja je važna jer klub slavi 80. godišnjicu. Ne znam hoćemo li obilježiti tu obljetnicu na Donbass Areni ili ne, ali stvarno to želim! Sretna vam Nova godina moji sunarodnjaci. Želim vam zdravlje, optimizam i pozitivne emocije u 2016. Apeliram na sve koji mogu donijeti mir u našu zemlju: molim vas, napravite sve što je moguće da vratite sreću i blagostanje u naše domove. Nedostaje nam mir", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo