Dinamo pred katastrofom: 'Posljedice bi bile...!'

Približavanjem velike srijede i časa odluke o Dinamovoj sezoni u europskim natjecanjima, sve je veća i nervoza u Maksimiru.

23.7.2012.
17:06
VOYO logo

Dva su velika straha koje muče Dinamovu upravu prije uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca - jedan su navijački neredi na Maksimiru, a drugi mogućnost da bugarski prvak izbaci Dinamo iz Europe, već na početku sezone. To bi zaista bila i natjecateljska i financijska katastrofa za zagrebački klub, Modri bi preko noći ostali 'na suhom'.

"Pribojavamo se navijača i nereda, no imamo obećanje policije da će provoditi ono što su već trebali. Ako bude nereda taj dio tribine će isprazniti, izjavio je predsjednik Dinama Mirko Barišić za 24 sata, ali i dodao da ne spava mirno niti zbog Ludogoreca, koji prijeti Dinamu pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A da, pribojavamo se i momčadi. Ako ispadnemo rezultatski ili ako nas izbace huligani, posljedice bi bile nesagledive. O tome uopće neću razmišljati", rekao je Barišić, ali potom se stavio u situaciju najgoreg scenarija:

"Nekorektno bi bilo reći da bi bio kraj svijeta. Idemo dalje, nema predaje jer inače vas zgaze".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju ispadanja protiv Ludogoreca, Dinamo bi ostao ovisan od domaćoj ligi na cijelu jednu sezonu, a s obzirom na prihode od ulaznica u hrvatskom prvenstvu, to bi bila i financijska katastrofa. Na udaru bi se našao i trener Ante Čačić, ugovori igrača, da ne govorimo o općem padu vrijednosti u Dinamovoj svlačionici...

Zato je nastup protiv Bugara u srijedu iz ranga - biti ili ne biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo