Dinamu nude bivšeg trenera Barcelone!

'Ne mogu kazati njegovo ime, jer to nema smisla ako bi se radio posao.

9.12.2011.
11:24
VOYO logo

Nakon što je Zdravko Mamić uručio otkaz Kruni Jurčiću, čeka se vijest koju s nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji modre boje. Tko će biti novi trener Dinama, pitanje je na koje se s nestrpljenjem čeka odgovor.

Uz pregršt dobro nam znanih domaćih imena koji su se već po nekoliko puta smjenjivali na klupi maksimirskog kluba, osvanulo je jedno strano ime. Riječ je proslavljenom talijanskom treneru Luigiju der Neriju koji je u karijeri vodio klubove poput Juventusa, Sampdorije, Atalante, Porta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da bi moj prijatelj Luigi Delneri, bivši trener Juventusa, vrlo rado preuzeo Dinamo, jer zagrebački je klub poznat u Europi i predstavlja veliki izazov za trenere", rekao je poznati nogometni menadžer Marko Naletilić koji je bio glavni posrednik između Hajduka u Edoarda Reje.

No, nije Talijan jedini na listi kojeg Modroj upravi nude razni menadžeri. Poznati Riječanin Predrag Rački također se javio i to s neimenovanim trenerom koji je vodio Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu kazati njegovo ime, jer to nema smisla ako bi se radio posao. Ali samo ću vam kazati da je nekada trenirao Barcelonu. Da, postoji veliki interes stranih trenera za dolazak u Dinamu i mislim da bi to Zdravku Mamiću bio pametan potez", izjavio je Rački za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo