DINAMOVI IGRAČI NAJAVILI DVOBOJ S TOTTENHAMOM: / Nisu govorili o situaciji s Mamićem; 'Trebamo zabiti prvi gol, pa bi kasnije bilo lakše'

Image

U prvoj utakmici osmine finala Europske lige engleski Tottenham je pobijedio Dinamo 2:0, a uzvratni susret na rasporedu je u četvrtak

16.3.2021.
17:37
VOYO logo

Nogometaše zagrebačkog Dinama u četvrtak očekuje uzvratna utakmica osmine finala Europske lige protiv Tottenhama. Spursi su u prvoj utakmici pobijedili 2:0 i stigli na milimetar do sljedeće faze natjecanja.

Image
VIJEST O PRESUDI BRAĆI MAMIĆ ODJEKNULA OTOKOM: /

'Dinamove pripreme za Tottenham sada su u rasulu'

Image
VIJEST O PRESUDI BRAĆI MAMIĆ ODJEKNULA OTOKOM: /

'Dinamove pripreme za Tottenham sada su u rasulu'

Tu su utakmicu u utorak najavili Dinamovi ogometaši Mislav Oršić, Marin Leovac i Josip Mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modre u tom susretu neće voditi dosadašnji trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić, koji je u ponedjeljak podnio ostavku na svoje dužnosti nakon što je ranije taj dan Vrhovni sud donio presudu prema kojoj ga je osudio na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u izvlačenju 116 milijuna kuna iz Dinama.

Krznar protiv Mourinha

Dinamovi nogometaši u najavi okršaja s Tottenhamom nisu govorili o situaciji s Mamićem, a u dvoboju sa Spursima s klupe će ih voditi Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas jako teška utakmica i velik izazov za nas. Bilo je teško u Engleskoj, morat ćemo se jako dobro pripremiti za utakmicu. Sigurno će nam treneri pokazati neke njihove mane koje ćemo pokušati iskoristiti", rekao je Oršić.

Oršić je u zadnjih šest nastupa zabio pet golova uz pet asistencija i u sjajnoj formi dočekuje ugledni engleski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Serge Aurier i Mislav Oršić

"Bitno je da momčad igra dobro, da pobjeđujemo, posebno u HNL-u, jer bez toga nema ni Europe sljedeće godine. Moramo biti pravi i tako nastaviti", istaknuo je Oršić koji je u dresu Dinama zabio ukupno 50 golova.

Prokomentirao je i svoje dvoboje sa braničima Tottenhama Sergeom Aurierom i Davinsonom Sanchezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aurier i Sanchez su navikli igrati na najvećem mogućem nivou, tako da je to za njih velika prednost. Moramo se tome prilagoditi, dati sve od sebe i vidjeti što ćemo uspjeti napraviti," dodao je.

'Oni će ići 100 posto'

Marin Leovac je zbog ozljede Joška Gvardiola dočekao priliku uskočivši u prvi sastav hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo točno što smo pogriješili u Londonu, što smo napravili krivo. Dobro smo ih analizirali i bolje ćemo se postaviti u uzvratu," kazao je Leovac.

Image
Image

Marin Leovac (lijevo) i igrač Tottenhama Erik Lamela u prvoj utakmici

Naglasio je kako Tottenham nije u najboljoj situaciji u prvenstvu, zbog čega će igrati maksimalno u Europskoj ligi kako bi se preko nje kvalificirao u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno se neće štedjeti, ići će 100 posto," kazao je dodavši: "Svi znamo kakva je Tottenham ekipa i kakve igrače imaju. Pokazali smo da sa svima možemo igrati kod kuće i zašto ne bismo i u četvrtak. Nemamo što izgubiti," rekao je Leovac.

''Moramo zabiti pa će biti lakše'

Josip Mišić je istaknuo kako je Tottenham strašna momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strašna su ekipa, teško im je naći manu i teško je igrati protiv njih. Morat ćemo biti otvoreniji, moramo biti koncentrirani, pokušati zabiti prvi gol, pa bi kasnije bilo lakše", izjavio je Mišić istaknuvši kako polako ulazi u formu.

"Moje samopouzdanje raste, dosta sam se tražio. Nisam dugo trenirao, sada polako ulazim i treba mi što više utakmica kako bi što bolje igrao," naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo