DINAMOVCI PROSLAVILI DVOSTRUKU KRUNU: / 'Samo šest igrača je došlo na trening, bolje da ne znam kako su feštali...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama otkrio je da je jedan od njegovih najboljih igrača i član momčadi koju Zlatko Dalić vodi na Euro, Luka Ivanušec, ozlijeđen

20.5.2021.
14:14
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama osvojili su u srijedu hrvatski nogometni Kupa nakon što su u sjajnom finalnom ogledu sa čak devet golova u Velikoj Gorici pobijedili Istru 1961 sa 6-3 (3-0).

Image
VELIČANSTVENI DINAMO REKORDER: /

Samo su još četiri kluba osvajala Kup

Image
VELIČANSTVENI DINAMO REKORDER: /

Samo su još četiri kluba osvajala Kup

"Modrima" je to bio 16. naslov osvajača "Rabuzinova sunca", te 12. dupla kruna. Istri je pak, ovo bilo drugo finale Kupa, posljednje je igrala 2003. godine kada je izgubila od Hajduka pod imenom Uljanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Bilo je to nevjerojatno finale sa čak devet golova, pri čemu je šest palo u drugom dijelu. Dinamo je imao 3-0 na poluvremenu i činilo se kako je pitanje pobjednika razriješeno. No, Istra je na otvaranju drugog dijela s dva gola u samo 60-tak sekundi smanjila na 3-2. Dinamo je potom poveo sa 4-2, ali su Puljani zabili i treći gol. Ipak, Dinamo je s još dva gola otklonio sve dvojbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaslužena proslava

Trener Dinama Damir Krznar dan nakon osvajanja Kupa progovorio je za medije i otkrio da su njegovi igrači burno proslavili dvostruku krunu.

"Fešta je bila vesela i to zasluženo. Ne znam kako je bilo, ali i bolje da ne znam. Danas su se samo šestorica pojavila na regeneracijskom treningu i jamčim da će oni nastupiti u subotu", otkrio je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo - NK Istra 1961

"Tko je došao? Evo, tu su vam trojica, a za ostalu trojicu moram upregnuti moždane vijuge", rekao je Krznar.

Uz Krznara izjave medijima su davala tri nogometaša Dinama: Mario Gavranović, Kristijan Jakić i Danijel Zagorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanušec izlijeđen

Dinamov trener otkrio je i da njegov veznjak, Luka Ivanušec, koji je pozvan u hrvatsku reprezentaciju za Euro, ima problema s ozljedom.

"Ima tu jednu kroničan problem s aduktorom, dolazi mu do spazma i grča, dosad se to rješavalo i nadamo se da će oporaviti. Nećemo ga koristiti zbog važnih utakmica za reprezentaciju U-21", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obavljeno 95 posto posla'

Za kraj je progovorio o svojim planovima na Dinamovoj klupi, na koju je zasjeo nakon što je klub napustio Zoran Mamić.

" Čim sam završio utakmicu s Tottenhamom, potpisao sam dugoročni ugovor. Mogu reći da je 95 posto posla obavljeno na zimu, sva pojačanja na posudbama sad će se priključiti, s malo širim rosterom jer ćemo veći dio priprema odraditi bez reprezentativaca. Sve ostalo ćemo rješavati u toku, ako bude odlazaka, a nadamo se da ih neće biti. Prijelazni rok traje dugo i neizvjestan je", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo