DINAMOVCI PRED OSTVARENJEM SNA: / Čeka ih najteži korak

Image

Nogometaši Dinama će u srijedu (20.45 sati) u Elbasanu protiv Skenderbeua odigrati prvu utakmicu 4.

18.8.2015.
13:44
VOYO logo

"Gledali smo Skenderbeu, igraju dobar nogomet, ali imamo i mi na čemu temeljiti optimizam. Imamo kvalitetu i vjerujem da možemo to pokazati na terenu", izjavio je Henriquez čiji bi pogoci trebali pomoći u ostvarenju misije, plasmana u grupnu fazu elitnog europskog klupskog natjecanja.

Dinamova će momčad biti oslabljena neigranjem kapetana Arijana Ademija koji je zbog ozljede kuka zadobivene na utakmici sa Splitom ostao u Zagrebu, a upitno je hoće li biti spreman i za uzvratnu utakmicu koja će biti odigrana 25. kolovoza na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudi Rus Karasjov

"Bit će teško. Skenderbeu je kvalitetna momčad, prvaci su svoje države. Znamo da nas tamo čeka sjajna atmosfera, pun stadion i publika koja će "nositi" domaću momčad. Unatoč tome što cijenimo Skenderbeu, isto tako vjerujemo u sebe. Igramo sve bolje, pokazali smo to protiv Splita i idemo u Albaniju po što bolji rezultat za uzvrat", rekao je Dinamov reprezentativac Marko Pjaca.

Dinamovi će igrači u utorak u 19 sati održati službeni trening u Elbasan Areni, gdje će u srijedu (20.45 sati) ugostiti momčad hrvatskog prvaka, zato što je njihov stadion u Korčeu prima oko 6000 gledatelja, odnosno upola manje nego što je kapacitet stadiona u Elbasanu. Utakmicu će suditi 36-godišnji Rus Sergej Karasjov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo