Dinamo otputovao u šoping: 'Idemo pokušati biti Zadar'

Nogometaši Dinama otputovali su u ponedjeljak ujutro u Pariz, na dvoboj 4. kola Lige prvaka s PSG-om.

5.11.2012.
12:46
VOYO logo

"Nakon večernjeg treninga odlučiti ću hoće li Sammir igrati. On mi tvrdi da se mnogo bolje osjeća i kaže da je spreman", izjavio je Čačić u zagrebačkoj zračnoj luci.

Dinamo u Ligi prvaka ne zna za ništa osim poraza već devet utakmica, ako računamo i prošlu sezonu. Ove godine Modri još nisu zabili gol u elitnom natjecanju. Čemu se uopće nadati protiv moćnog PSG-a koji je u Zagrebu slavio s 0:2? Možda je Joe Šimunić imao pravo kada je istaknuo kako se veseli šopingu u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo u Pariz pokušati biti njihov Zadar. Pokušati ćemo što duže biti u egalu. Ukoliko se ostvare naši planovi oni će biti nervozni, a mi tada može tražiti našu šansu", prenose Sportske riječi Ante Čačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov europski pohod svodi se zapravo na izlaganje mladih pesrpektivnih igrača, a jedan od nih zasiguno je Alen Halilović. Upravo je zbog njegovog neigranja i prekasnog uvođenja u prvoj utakmici Dinama i PSG-a Zdravko Mamić bio bijesan.

"Ne znam hoću li igrati, nisam razgovarao s trenerom o tome. Sve ovisi o rezultatu, možda dobijem koju minutu više negoli u prvom dvoboju u Maksimiru", izjavio je 16-godišnji Alen prije puta u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo da će ovoga puta ipak dobiti veću minutažu od sudačkog vremena, skauti su spremni za novu predstavu 'plavog dječaka'.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo